Izvorno postao Mobyy
ja se pondao da je kod tebe.. a kad ono u italiji)
Evo sam, švrljajući po netu našao ovu stranicu.
Oni nude gotovo sve tipove Nokia, počevši od 5110 na dalje. Baš me iznenadilo da se npr 3210 može i dan danas kupiti, nova u kutiji...http://www.usedphonesuk.com/nokia.shtml
Izvorno postao Mobyy
ja se pondao da je kod tebe.. a kad ono u italiji)
No in Italy. In the UK.![]()
...zanimljivo, cijene su dobre, nisu pretjerane...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Sve se mislim za 3210. Bila mi je baš prvi prvi mobitel i volio bih je imati, a vidim po oglasima nitko više ne prodaje 3210.
Košta nekih 45 eura, to je bezveze cijena za novi mob.
Hehe ovo je smijeh.
Bilo sta narucite iz EU ili treceg kontinenta placate 20-25€ postarinu te se odnosi do 20kg tezine. A onda jos dolazi PDV i carina..
To uopce nije isplativo....![]()
Pa za tvoju informaciju ne plaća se poštarina iz UK više od 6 funti i ne plačaš carinu i PDV na tu sumu! To je jedna stvar a druga je to da je poštarina uračunata večinom u cijenu!Izvorno postao exotica
pa pise da je postarina nekoliko funti. a za carinu i porez.. mislim da se ne placa, no treba pogledati..Izvorno postao fliponja
Ja često naručujem preko eBay-a pa mi frend kojem to dolazi u London šalje poštom i znam da se rijetko nekaj plati i to samo ako neka glupača u pošti kad otvaraju nabije bezveze žig da se plača a to je jako rijetko!Izvorno postao khideg
PA to je druga stvar kad ti preko frenda nesta narucis pa ti on to posiljkom salje..
Govorim opcenito kad od neke firme ili ducana nesta narucujes i to iz vana. Princip je taj da se roba osigura u vrijednu posljku, ta posiljka ti ima svoju cijenu kao ova cijena koju sam naveo od 20€
Btw. samo kazem roba koja se naruci iz EU je 20€ za postarinu u toj postarini je uracunato osiguranje i mozes robu do 20kg nakrcat.
A sad carina je vec druga stvar. Samo da napomenem roba se ipak mora prijavit kao sta paketni servisi to radi.
Carinu će ti sigurno odrati, ako im naletiš... meni su htjeli za discman prije nekoliko godina naplatiti nekih 900 kuna... Misliš da ti ne bi za mobitel?
Ufff...ne zelim komplicirat ali meni su ti paketic od 350g "da ne govorim sta je" zadrzali na carini i htijeli naplatit ..???...kn i to zbog jedne glupe naljepne omotnice.
Ko se razumije u postarinu i carinske stvari bude objasnio sta se naplacuje a sta ne...
Recimo, kad ti neko privatno nesta salje onda nema bas dileme. Ali kad je vec pitanje o paketu narudzbe ili tak nest hmm.. to je vec druga stvar.
potpuno se slazem... ne bih se nimalo cudio za carinu i placanje..Izvorno postao exotica
stvarno nije isto kad ti netko privatno salje ili kad trgovina salje... to su razlicite stvari.
Ajmo prvo provjeriti informacije koje postamo, može?PLEASE NOTE: At the moment we can only ship to the UK, Ireland and the Channel Islands
Testis unnus, testis nullus!
Tako je. Stvarno piše da trenutno ne mogu slati pošiljke izvan Ujedinjenog Kraljevstva.Izvorno postao marko6630
Sad, nema nam nego pronaći nekoga iznutra. Dobro?
Koliko mi se čini, na navedenoj stranici se prodaju rabljeni mobiteli...pogledajte naziv stranice i mislim da je sve jasno...zato su valjda cijene tak povoljne...![]()
![]()
Zadnji uredio .El Nino. : 11-05-2006 u 19:11
Bom Chicka WahWah
Phyto![]()
dajte ljudi vratite se na temu,toliko ste okolišali da nitko nije niti vidio da se radi o :Second Hand Nokia Mobile Phones
Bookmarks