Kako loadati dotjar file na S65, ako pokušam u Phone exploreru samo copy/past u neki od foldera baci mi poruku: no such interface supported?
Prvi put radim sa siemensom pa blejim ko tele u šarena vrata
Kako loadati dotjar file na S65, ako pokušam u Phone exploreru samo copy/past u neki od foldera baci mi poruku: no such interface supported?
Prvi put radim sa siemensom pa blejim ko tele u šarena vrata
Pretpostavljam da si otpakirao jar i sada pokušavaš to sve odvojeno kopirati u telefon. U telefon trebvaš kopirati cijeli jar zapakirani
Probal sam i sa zipanim fileovima, opet isto
Kod Siemensa se Java aplikacije (.jar datoteke ) kopiraju u mapu java\jam\games ili java\jam\applications. U principu je moguće kopirati .jar datoteku u bilo koju mapu, ali onda ih treba pokretati iz Explorera.
Ako je Phone explorer prepoznao mob, opcija Copy/Paste trebala bi raditit. Ne znam na koji način pokušavaš prebaciti (kabel, IrDA ili Blutooth) tako da je teško reći o kakvoj se grešci radi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
mozda cu sad reci nesto jako glupo, ali vjeruj mi jako puno ljudi radi ovu gresku:
naime jar datoteka na kompu ima istu ikonu kao i rar, pa ju dosta ljudi kopira na mob greskom (rar) i pita se zasto je mob ne prepoznaje, a u biti ju prvo nisu raspakirali na kompu i onda kopiraji pravu jar datoteku (koja ima istu ikonu)...
maraschino - PTICICA
preko kabla pokušavam i nijedan copy/paste mi ne radi.
Irda ga prepoznaje ali samo 2 sekunde je konekcija aktivna i onda puca.
Bookmarks