Ja sam trenutno na RalliSport Challengu, btw igra je katastrofa, unatoc odlicnim ocjenama u bug-u jedino sto valja je grafika, fizikalni model automobila su totalno zajebali posto prilikom klizanja, davanje kontre prakticki automatski vraca guzicu u putanju...
Uz autice, sam poceo malo i letiti na IL2, zajebano do jaja...
Kaj je izasao colin3 za pc? Meni je frend rekao da je to jos uvijek samo za playstation.
@vjeko, grrrrr.... pazi kaj pises, ovo je smrtna uvreda... Kao sto sam gore i napisao, ja pricam o fizikalnim modelima automobila koristenima u simulaciji i njihovom ponasanju, colin2 je sto se toga tice puno realniji od rallisporta.
A to sto je s jednom igrom lakse pobijediti, nego s drugom nema veze sa fizikom...
@gog cm2 je fakat laganica za razliku od čeleđera koji se realno ponasa na blatu, kisi s blatom, na pjesku, snjegu....
a to sto mi ne znamo voziti to je nas problem. probajte se vezati samo za jedan automobil (corola i fokus su najstabilniji ) fakat odlicna igrica, ako imate volan biti ce vam mnogo laksa!..
@vjeko, nije problem u tome da ja ne znam voziti, nego da predobro vozim (ako se moze tako reci). Dok se vozim i nacim auto na bok, za izravnavanje je dovoljno stisnuti kontru na pol sekunde i auto mi se idealno vraca nazad. Oversteer i understeer isto nisu bas realni, kao i predobro zaustavljanje auta pri velikim brzinama...
btw, veceras mi dolazi cm3 pa cu vidjeti na sto lici...
Bookmarks