Ne može. Može jedino kao tema. rez je 176*208
Pozdrav... Zanima me koje je rezolucije kran na N70?
E da, zanima me da li se uslikana slika može staviti kao bacground preko cijelog ekrana? Da li se bilo koja slika može staviti da bude preko cijelog ekrana (ali da nije tema)? Na 6600, se to nije moglo, tj slika bi bila samo do onih pokazivača za bateriju/signal, a ne preko cijelog ekrana... Pa me zanima da li je to na N70 možda promjenjeno?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ne može. Može jedino kao tema. rez je 176*208
A kolika je rezolucija slike (ne cijelog ekrana)? Ak znaš na što mislim... A vjerojatno znaš...
pa vjerojatno nešto niža od 208.. cca isto kao i sirina oko 176...neznam tocno.. znaci oko 176 x 176
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
kolka god slika bila ona se smanji da stane na ekran,nikad ne bude preko cjelogIzvorno postao Ićo
a slika uslikana foticem max na max rezoluciji je. 1600x1200
a samo podrucjea gdje ide slika 176x176
THX na odgovorima...
Malo mi je to onda glupo... Toliki ekran, a nemože biti slika preko cijelog ekrana... E to je onda još jedan nedostatak Symbian Nokia...
Malo cjepidlačišIzvorno postao Ićo
Ako ti baš toliko treba slika preko cijelog ekrana, ubaci je u neku temu i stvar riješena.
![]()
A šta ćeš... Neko mora i cjepidlačit... Al opet lakše je samo puknuti neku sliku preko cijelog ekrana, neko zbog te slike praviti temu...
E da, da li se može postaviti neka slika kao screensaver, prije nego se uključi onaj sat?
Ne treba praviti temu, treba samo modificirati postojeću, al znam i to je zatupljuće jer je Theme Studio "user unfriednly" i užasno spor, ali ako je želja jača.............
Može se staviti screensaver, a zato ga trebaš opet sam napraviti
Ne kužim ovoŠta nemogu jednostavno staviti normalnu sliku kao sreensaver, nego se moram zahebavati u tom Theme Studiu?a zato ga trebaš opet sam napraviti
...N...E... eto....moras se pomiriti sa tim....
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
krivo, ako stavis sliku pri modifikaciji teme,ona nije preko cjelog ekrana.. moras bas theme studiom to mjenjati..Izvorno postao Drug Mile
Nije ništa krivo. Podrazumijeva se da se slika u temu ubacuje s theme studiom
Nego... Da li se može na N70 isključiti onaj sat koji je kao screensaver??
nisam se time zamarao,ali mislim da se ne moze.. no takoder mislsim da ima dosta programa koji to mogu promjeniti, ali ovako bez programa ne vjerujem,.Izvorno postao Ićo
Bookmarks