kupi smartvision dvd-divxs player i neces imat problema sa titlovima jer ga mozes i nadogradit sa firmware-ima... i meni zasad cita sve vrste titlova na divx-ima, i cita jako puno formata, a jako je jeftin!
imam pitanje. zelim kupiti divx player, ali na sta trebam paziti? imam pitanje uvezi titlove, cuo sam da samo neki znaju citati titlove??????
kupi smartvision dvd-divxs player i neces imat problema sa titlovima jer ga mozes i nadogradit sa firmware-ima... i meni zasad cita sve vrste titlova na divx-ima, i cita jako puno formata, a jako je jeftin!
smartvision dvd-divxs? a koji je to model? pa di ga mogu kupiti i koliko kosta?
jel moze isto citati dvd (-, +)
cuo sam da je u mercatone najjeftinije, jel to istina?
Pogledaj na www.nabava.net, tamo si vidis u kojoj je trgovini najjeftinije!
Ako si spreman uložiti malo više, kupi bilo koji KISS DVD/DIVX player i neće ti biti žao. Svi modeli imaju podršku za hrvatske titlove i mogućnost nadogradnje firmware-a uz sve ostalo
Ja ti preporučam Pioneer. Najbolji je što se tiče čitanja sa izgrebanih medija,kvalitete izrade,slike i zvuka.
Ja imam DV-380 i jako sam zadovoljan. Čita sve što sam stavio u njega,čak i neke medije koje sam mislio bacit kolko su izrebani bili. Jedina mu je mana što dolazi sa firmwareom koji ne podržava hrvatska slova i titlovi su mu premali,ali to se sve da rješit upgradeom firmwarea.
550 kn u hgspotu sa dvogodišnjom garancijom. Ako ti je bitna podrška za SACD,DVD-audio i 5.1 izlaz(što je besmisleno ako će služiti prvenstveno kao divx player) ,pogledaj jači model 585.
smartvision nx ili dx nisam siguran, pogledaj na infocor.hr tamo sam ga uzeo!
mene prije pola god dana doslo oko 350kn!
@niten jesi upgredo fw? kakva su sad slova na divixu i dali su izbornici ostali na engleskom ili su na poljskom?
angels might have been eaten.
Ja opet po ko zna koji put preporucujem Xoro 402Plus zvanicno najprodavaniji DVD/DivX player u Evropi.... Inace,mislim da je doslo vreme da se i DVD recorderi uzmu u razmatranje,jer su im cene sasvim pristupacne.... kod nas ih vec ima za 180 eura
znaci samo trebam gledati da je jeftin il sta? il bas moram na neku posebnu osobinu gledati?
imam josjedno pitanje: sta mi preporucujete -vivax k-200 ili vivax k-210 ili smartvision n820 ili smartvision n935?
Zadnji uredio Franziskaner : 10-01-2006 u 21:18
...ja sam prekjučer uzeo Powervision divx-k110 i dobro radi, samo mi baš titlove ne prepoznaje, a ne znam u čem je stvar...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
bok,
ipak sam si kupio smartvisiona.
htio sam pitati kad ce izaci novi firmware za N935?
ekipa i ja bi uzeo neki divx player pa me zanima jel ovaj kiss model išta valja???
gdje god sam pročitao nešto o divx playerima vidio sam da svi hvale kiss iako mi je ta marka mogu reć do nedavno bila nepoznata.
zanima me još da li se može reproducirat divx koji se snimljen na dvd (ustvari na dvd je snimljeno par filmova po direktorijima) te da li može puštat titlove koji nemaju isto ime kao i film??
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Pa nije kiss baš nepoznat, oni su praktički izmislili divx playere...
ma sad i ja to kužim al meni je bio nepoznat. tj nikad nisam bio čuo za kiss. al jel valja taj player što sam ga naveo???
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Ja sam uzeo najjeftiniji Sony-jev, za 500kn. Upgrade se skine sa neta i sprži na CD. Sve super, jedino što ime titla mora biti isto kao i ime filma. Podržava hr znakove.
Odličan je.Ja imam malo stariji model (DP-500) koji već dvi godine radi super,Izvorno postao zvijerka
slika ti je odlična,nema problema sa titlovima a i legalnog i ilegalnog Firmware-a
imaš svugdje po net-u.![]()
Bookmarks