Neka uzme SE T300... ili, jos bolje, SE T310... ponajvise jer dobis kameru u paketu..., i zato jer je to SE, a ono njoka...
![]()
Moj jaran kupuje mobilni pa se dvoumi izmedju ova dva odlicna modela. Ja sam mu savjetovao SE posto ga vec imam i vrlo sam zadovoljan sa njim, ali njemu se svidja 3510i.
Ne znam...Nokia nema kameru koliko znam, ali ima Javu, a opet Sony Ericsson ima Morpun za igre. Jel se mogu na Nokiji instaliratu one sjajne aplikacije kao MobICQ i sl. ili samo igre? Jel mogu neke Morpun aplikacije na Sony Ericsson ili samo igre?
Preporuka?
Ajd vozdra!
P.S. Joj sta bi vi zagrepcani dali da imate Vrbas![]()
3,2,1...3...Jedan je Djordjevic Sasa!
Neka uzme SE T300... ili, jos bolje, SE T310... ponajvise jer dobis kameru u paketu..., i zato jer je to SE, a ono njoka...
![]()
SE u svakom slučaju ako bira između ta dva modela. 3510 možda ima javu, ali je CIGLA, a T300 odnosno T310 ima sve potrebno za trenutne mogućnosti GSM mreža.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Jel se mogu na Nokiji instaliratu one sjajne aplikacije kao MobICQ?
3,2,1...3...Jedan je Djordjevic Sasa!
SE!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@worf:
Ne bi ti znao reci,ali ja bi uzeo Nokiu.(Iako nema kameru)
A mozes nabavit i M55 za te novce(oko 1700 kn).Zasto ne.
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
3510i je cigla...to da.
Ali mogu ti rec da je T300 takodjer cigla!!! Jos veca!
S tim da mi 3510 ima bljak odabir boja...
She is my sin...
@worf ne može se instalirart mobyicq na N 3510i, zbog premalo radne memorije.
@zvonimir 3510i je cigla , a T300 nije, on je kutija za sapun, ali je manji i lakši.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
@Sljaka: svejedno, znam da je moj MT po dizajnu svemirski brod naspram ovo dvoje...da napomenem da sam imao obadvoje - i T300 i 3510.
She is my sin...
m55 mu je najbolje
eto, coma je definitivno rjesio tu dvojbu![]()
She is my sin...
@Zvonimir Za MT se slažem, ali čovjek je pital za 3510i i T 300, pa nisam htio drugo spominjat
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
@Sljaka imas pravo, malo sam prosiril svoj opseg modela.Al kaj ces kad ti Siemensi tako vuku...
![]()
A sad moje pravo misljenje
Ako ces trebat kameru - uzmi T300
Ako ju neces trebat - uzmi 3510i
I nema dvojbe...![]()
She is my sin...
I ak ces trebat i ak neces trebat kameru,uzmi Siemens M55.
Neces fulat.![]()
tako je
ako zelis desing uzmi m55, ako zelis tehnologiju uzmi cigle. m55 ima sporu kameru pritom da slike ispadnu vrlo tamne and ima spor izbornik, kao i ostali siemensi..
pa svi smo vidli da su siemensove kamere najbolje
Jesi ti vidio slike na T300?Poslao: vjeko
ako zelis desing uzmi m55, ako zelis tehnologiju uzmi cigle. m55 ima sporu kameru pritom da slike ispadnu vrlo tamne and ima spor izbornik, kao i ostali siemensi..
A za M55 ima update koji donekle smanjiva sporost.
@Eminem ->>nisam vidio al mi je frend pricao da kod T300 kamera trza(kasni malo i previse) te da slike koje su njome slikane uzasno izgledaju(256 boja & veliki pikseli).
-
@coma siemesni mozda imaju najbolje kamere al i najsporije(nije na rangu nekog samsunga ili jos bolje nokije)---i imao sam ga u ruci-lijep je al spor, pa moja J5-ica ga odere u brzini!!!![]()
Bookmarks