Evo, koliko vidim, nema baš neko određeno mjesto za postat teme vezane uz IGRAČE KONZOLE. Pa evo kao prijedlog, možda da se otvori jedan tematski podforum za sve teme slične ovoj.
Evo, koliko vidim, nema baš neko određeno mjesto za postat teme vezane uz IGRAČE KONZOLE. Pa evo kao prijedlog, možda da se otvori jedan tematski podforum za sve teme slične ovoj.
I ja sam dao ovaj prijedlog davno no nije se usvojio.
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
bilo je o tome govora, nisam siguran da želim širiti i otvarati forum u tom smjeru. generalno, za sada konzole smo smjestili da idu u forum igre, i tako služe igranju. pa neka tako i ostane, zaista mi nije ideja da forum pokriva i gaming tematiku, za to postoji dovoljno foruma na webu. a i na hrvatskom webu, siguran sam.
ok, koliko vidim interes za iste, nije baš prevelik, al ono, ima uvijek nekih znatiželja, problema, novosti o istim, itd... Konkretno, ja sam svoj problem vezan za PS2 smjestio u podforum Računala-Ostalo, jer mi se činilo da podforum Igre, sadrži samo tematiku vezanu za PC igre. Ako treba, molim admina ili modove da onda premjeste temu u odgovarajuči podforum.
Imam mjesta za to, ali novi podforum mislim da nije potreban...ipak je ovo MOBIL.cafe forum...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Zaboravljate da je i PS postao MOBILan u jednoj varijanti. A i magazin je MobilMEDIA, stoga argumenti kako je to širenje foruma u krivom smjeru jednostavno ne stoje. Ako ćemo ići na čistoću foruma, onda ima tu hrpa stvari koje spadaju u isti koš kao i Igraće konzole ( digitalni foto-aparati, PDA, čak i sama računala, koja u većini slučaja čak i nisu mobilna ) , stoga , iako me osobno Igraće konzole ne zanimaju, dajem glas podrške zbog ravnopravnog odnosa prema svim tehnologijama koje imaju bilo kakve veze da mediom.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...istina, koliko se sjećam čak je bila i recenzija jedne konzole, mislim Xboxa 360 ak se nevaram...Izvorno postao Sljaka
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks