Stavi drugi flex! Meni uredno radi SAE1000T672UKR260016
Stavija sam novi Flex na E1000:
UCE1000EMEAR2602C, pobrisa mi je sve od vodafona, sta je dobro ali sad su nastala dva problema.
1) Mobitel mi nece vise da vibrira, tj. kad ga stavim na vibraciju pokaze dolazni poziv na ekranu ali ne vibrira, a kad stavim zvonu+vibraciju, mobitel samo zvoni.
Onih pet dojava( Vibe Dash, Vibe dot dash ...) mi uopce na radi, kad stavim na njih, prije kad bi sa vodafonovim flexom u sounds sta na njih mobitel bi vibrira.
Jeli moze bit da su se sa novim flexom izbrisali sa mobitela??? Jeli mi ih moze ko skinit sa svog mobitela (fajlove) pa mi ih poslat.
2)Drugo pitanje je za one koji imaju odkodiran mobitel.
Dok je bija vodafonov flex i t-mobile kartica unutra, ikona G mi je bila siva i povise signala mi nije bilo ikone covika. Mreza je bila stavljena na 900/1800. Ista stvar bi bila kad bi stavija i Vipovu karticu.
Sa novim flexom kad stavim T-mobile karticu i izaberem mrezu 900/1800, pojavim mi se ikonA covika povise signala, i ikona G sa strane koja pocrveni!! Sta god minja u network postavkama ne mogu vise dobit
da mi ikona G bude siva ( znaci da mi iskljuci video poziv ) i covik se vise ne mice. Kad stavim vipovu karticu, i odaberem mrezu 900/1800 ikona G bude siva, ali ikona covika jos uvik stoji.
Kad prominim (Na vipovoj kartici) network na automatic, pojavim mi se ikona 3G crvene boje ( sta je normalno). Jeli ko zna kako iskljucit video poziv na ovom flexu ( da mi crveni G bude siv ) sa T-mobile karticom.
Inace sta bi tocno tribale zanacit ikone covika posvise signala i crveno G.
Hvala
Stavi drugi flex! Meni uredno radi SAE1000T672UKR260016
GoGs možeš li mi reći gdje da skinem taj flex?
najbolje ti je da si skineš MonsterPack sa ove stranice.Izvorno postao elmagio
Samo mi najprije reci koji bootloader imaš na mobitelu!?
A kako provjeriti koji bootloader imam u mobitelu?
ugasi mobitel, stisni i drži *# zajedno i onda sitsni tipku za paljenje mobitela.Izvorno postao elmagio
Boot Loader
0.6.3.1
A sta mu znaci ovo
Transfer Mode: Serial RS-232?
Na to se ne moraš obazirat. Dobro, bootloader ti je pogodan za flashanje! Samo udri sa Monsterom koji sam ti preporučio!
Moze link gdje ima neka upustva kako to napraviti?
Negdje sam bio to nasao ali sam zaboravio gdje.
P.S. Jel se ove moze napraviti sa USB kabelom?
Unaprijed zahvaljujem.
Zadnji uredio elmagio : 26-04-2006 u 08:44
Odi u Motorola superthread i tamo vidi... Tamo imaš sve moguće upute šta postoje za motorole!
Evo mene GoGs ubacio sam MonsterPack sa one stranice i sve mi radi odlicno samo me zanima nemam hrvatskog jezika. Kako bih ga mogao ukljuciti?
Moj prvi post na ovom forumu: SVIMA LIJEPI POZDRAV![]()
@elmagio: koji monsterpack si skinuo?
Mozda ovaj:
NO-BRAND(Ultimate Pack by madmastergui)(ITALIAN - FOR BOOTLOADER)
(R26LD_U_83.39.24I_ LP0039_NEW_DRM _SAE1000T672UKR26016_ 1FF)
Koji sve jezici se nalaze u njemu?
P.S. Ja sam zadovoljan i s engleskim, no braticu cu morati naknadno flexat i hrvatski... Tako da i meni treba GoGs-ova pomoc...![]()
Evo GoGs-a sa pomoći...
Za Hrvatski jezik morate ubaciti neki LP (LanguagePack) koji sadrži hr jezik...
Evo jedan šta sam ja napravio sam. http://rapidshare.de/files/19139676/...GoGs_.shx.html
@Inspektor: jezik ti nije flex, nego flash.... ubacuješ ga kao flash...
Zadnji uredio GoGs : 28-04-2006 u 17:03
GoGs hvala puno, upravo downloadam![]()
nema na čemu, i drugi put!Izvorno postao Inspektor
![]()
Izvorno postao Aureus
Ovo ti je dobar postupak osim sto sam ja na tvom 3. pitanju stavio i one dvije kvacice dolje tj.zadnje, a isto tako sam i stavio bez kvacica pa mi je uspjelo.
Za inspektora:
Probao sam i firmware prvi na spisku na onoj stranici i ovaj sto si ti napisao.
Neznam ali cini mi se da ovaj tvoj moze primiti manje poruka nego onaj koji sam ja skinuo. Javit cu ti kad vratim stari pa da vidim.
Evo skinuo sam ovaj prvi - mozes li mi samo potvrditi da s njime nema nikakvih kardinalnih ili iritantnih gresaka?Izvorno postao elmagio
Koristit cu RSD Lite 2.7 - kod njega ne moram ugasiti mob pa stisnuti kratko tipku za paljenje - vec ga upaljenog spojim, pokrenem RSDlite i samo flasham/flexam? Ili??![]()
![]()
Inspector Callahan: Well, when an adult male is chasing a female with intent to commit rape, I shoot the bastard. That's my policy.
Izvorno postao Inspektor
Da, baš tako.... ako je sve OK.
Evo uspjesno sam se rjesio Vodafonai sad mi se mob stvarno svidja.
Koristio sam onaj gornji MonsterPack ( R26LD_U_83.39.24I_ LP0039_NEW_DRM _SAE1000T672UKR26016_ 1FF ). Zadovoljan sam, ali imam dva pitanja:
1. U Podešenjima nemam više mogućnost pogledati koji je sve software gore (flash, flex, language)![]()
1. Gdje mi je nestala AGPS ikona sa zaslona mobitela? Kad sam imao prije onaj zvjezdicu/križić sa N nisam mogao uključiti u Podešenja/Status telefona AGPS, a sad je obrnuto: mogu uključivat/isključivat ali nemam ikone? E da, MP je sam "otključao" AGPS. Jel ta stvar uopće radi?
Inspector Callahan: Well, when an adult male is chasing a female with intent to commit rape, I shoot the bastard. That's my policy.
Da imam i treće pitanje:
3. Prvo paljenje s novim MP kad ono poruka: Flex Error: Phone Subsidy Lock![]()
Naravno, rješio sam to, ali zašto se pojavilo? Jesam li ja napravio samo update flasha/flexa?![]()
1. za opciju na kojoj možeš vidit soft moraš uključiti sa LeaderGL flex editorom.Izvorno postao Inspektor
2. Jel je to tak važno što je nema? to ovisi o MonsterPacku
3. To ti je glupost u Monsteru. to se obriše secure_PDS_init file iz /a/mobile/system i samo pozdravnu poruku promjeniš. Zašto je to u mobitelu, nemam pojma![]()
Bookmarks