Vratio se Vjeko...
JEEEEEEEEEEEEEE!!!
![]()
Good (dobro)
Bad (loše)
Preljepa zena,ma ne znam sta da kazem, a nista pigledajte njene slike Linik kad udete u ovu stranicu bit ce to ona ljubav na prvi pogled
![]()
Vratio se Vjeko...
JEEEEEEEEEEEEEE!!!
![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
sta ja znam vjeko vidio sam i ljepshi zena od nje
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ma ima ali ona mi je posebna nekako da ste je samo vidili na filmu tamo je stvarno prekrasna.-->(film se zove Monte Christo bas je bio jucer)
dobra za pod jaja,ali nije nista posebno
LOLPoslao: coma_zgb
dobra za pod jaja,ali nije nista posebno
Slažem se! Bezveznjača.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a jeste neki,pa nije sve u izgledu.Ionako na slikama ne izgleda dobro kad na pokretnoj vrpci.
Ljepotica->bezveznjaca
Solidna->dobra zena ------> to vam je pravilo.Zato vm savjetujem da imate oba dvoje,jer zena kakva je nikad nije savrsena.
Ma stvar ukusa. Meni se npr sviđaju neke totalno netipične ljepotice ala Heather Graham (tak se nekak piše) pa me svi popljuju...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
daj sa cime se vi zamarate!
žene to je naš životni problem ......![]()
Ni bas nest.
Makar da je veca slika i da su ju vise uhvatili.![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
@Whiteboy, aj stavi sliku te svoje Heather, baš me zanima. Pliz.
Zašto? Ćeš mi ju nabavit?
Ma to ti je ona glumica koja je glumila u filmovima 'Vjerna žena' s Goranom Višnjićem, 'Boogie Nights', 'Screem2', 'Lost in space', 'Austin Powers 2'.... Ima pomalo tužne oči, zlobnici bi rekli 'kak pas' ali meni se sviđa...
Evo ti je: (ak prihvati slike s drugih servera)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio whiteboy : 09-07-2003 u 23:04
žena je dobra, ali vidjeh i bolje![]()
maraschino - PTICICA
znaci to je ta... ali fakat ima malo pasje oci...![]()
nekako nevino izgleda (vidim da se palis na takve) Sve je good osim face , da joj stavis usne, oći i obrve Ornelle Muti bila bi savrsena. Ali sta ces nitko nije savrsen pogotovo zene.
![]()
e fakat vas nekuzim...........
Kako si me samo skužio majstore!Poslao: vjeko
nekako nevino izgleda (vidim da se palis na takve)
To ti je moja furka! A tek na filmu izgleda ko pravo nevinašce! A tako zanosna...
Al naravno da nijedna žena nije savršena. Osim one savršene!
@coma: pa rekao sam da me ljudi ne kuže kaj mi se ova sviđa. Naravno, nije to ni približno jedina koja mi se sviđa... Al ta ti je dama za na duge staze a ne ko ove pičk*ce iz tantre, baobaba i sl. To ti je samo za pod jaja stavit.![]()
evo takve ženske face ja preferiram.![]()
Meni je jebena i Barbara!
![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Poslao: whiteboy
[B]Meni je jebena i Barbara!
![]()
i ja isto priznajem i meni je jebena na slici, jako jebbeena ! ! !
Ali na kamerama tako izgleda smotano i onaj njezin glasić!!![]()
![]()
. nemoj se ljutit na mene to je tvoj ukus i gotovo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koda je bitna dal je smotana ili ne, a malo joj grlo podmazes i glasic postane bolji, uostalom najbolje da suti!
na slikama je odlična, ali eto imao sam priliku vidjeti je uživo izbliza i cura je ok, ali ništa više...
maraschino - PTICICA
a kao nebi je?
joj s cim se vi zamarate! Kak ne razmetne pa kaj niste joj culi glas, a kako pi tek stenjala???![]()
Bookmarks