sta mislite o stoletu, neredu i ostalim ludjacima takvog tipaa?![]()
sta mislite o stoletu, neredu i ostalim ludjacima takvog tipaa?![]()
tko su ti likovi
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ma naši hip-hoperi...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@ Coma
Legende su oni!
neki i stole:
tram11:
![]()
Forumaš godine :)
jeste vidli stoleta jucer na hitdepou, kak je bio hiperaktivan
ej, nisam. Jel ima repriza?
ima ja mislim! jel imas targetov underground cd?
ne. kad je to napravljeno?
izaso je prije tjedan dva! jebene stvari! kosta oko 50kn
gdje ga mogu kupiti?
a dečki, dečki, pravi su TBF
ali dobri su i oni, naravno....
maraschino - PTICICA
sory ali meni je TBF sranje...
Kad si ti iz slavonije!
Ja volim i TBF i bolesnu braću i Tram 11 ali stoka mi je stoka, a nered mi je isto stoka!
Jučer mi je frend pustio CD nekih Poljskih repera... samplovi su fenomenalni ali riječi (jezik) su za strgat se!![]()
Zadnji uredio whiteboy : 06-07-2003 u 23:16
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma Vinkovacka grupa B2 je najbolja (bila nekad, danas vise ne postoji-raspali su se)
tbf mi je sranje, neozbiljni, sad upravo slusam stoleta trganje stolica lom podivljala masa buka nabijanje deranje dok ne ostanes bez glasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jer DINAMO JE PRVI!!!!!!!!!!!!!!
UUuuu vidim pravi navijači! Pazi ti samo na tu količinu uskličnika... Koje face!
Ne mora znaciti da sam navijac Dinama! To su rijeci iz pjesme!
@coma
GDJE mogu kupiti CD od targeta? imas broj od nekog pirata ili nesto tako?
a elemental? meni je ta grupa ok
maraschino - PTICICA
meni je dobra njihova pjesma "VIDI ME SAD"
ja mislim u svim cd shopovima! samo kaj nije izdan od izdavacke kuce! elemental nece biti sta je bio od kada je ink otiso! danas sam bio na jamu iznad crnomerca, bilo je ok! znas znanje je jebeno od elementala i kak je bilo prije i ono sa bizzom
što ja znam, ja baš ne volim one koji briju na agresivu, to mi je onako skroz isfurano od američkog rapa, zato su mi tbf dobri...
maraschino - PTICICA
zato je B2 dobar!
mene isto živcira brijanje na agresivu. TBF su pozitivni i zabavni. I Bolesna braća...
Bookmarks