www.piratebay.org -- ima jako puno torrenta, ali je na švedskom i ima prilično loš search engine, ali je inače dobar.
www.torrentsearch.com
www.isohunt.com
www.lokitorrent.com
Jel zna netko neki dobar websajt sa torrent linkovima, trazim pretezito strane filmove i muziku. Suprnova.org neradi vise pa sam u krizi
It's nice to be important, but it's more important to be nice
www.piratebay.org -- ima jako puno torrenta, ali je na švedskom i ima prilično loš search engine, ali je inače dobar.
www.torrentsearch.com
www.isohunt.com
www.lokitorrent.com
www.torrentsearch.com
www.isohunt.com
nisu losi, hvala za linkove...
Nema problema! Pušiona je što je supernova down for gewd, ali sad će vjerojatno drugi torrent siteovi oživjet... A uvijek možeš preko IRC-a skidat torrente, ali meni je to prekomplicirano...
komplicirano ti je napisat !send Severina_XXX_live_video.wma ????Izvorno postao Bassman
![]()
![]()
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
Ne, nije, nego mi se neda tražit servere i kanale u kojima se dijele torrenti. I mnogi od tih sa irc-a su zaključani, pa se onda treba po nekim sajtovima kopat i registrirat...
Pogledaj ovdje, imas sve o torrent sajtovima
http://torrent.pocetnastrana.com
Možda će zvučati glupo ali ja neznam što su to Torrenti?
Pa neka mi netko objasni.
Tapir rules!
BitTorrent je P2P mreža koja se temelji na tome da neki fajl ima puno korisnika koji taj fajl razmjenjuju, uploadaju i downloadaju, pomoću jednog "tracker" linka koji određuje položaj tog fajla. Ti podaci se nalaze u .torrent filea pomoću kojega se dolazi do ciljanog filea čiji se podatci nalaze u . torrentu. .Torrent se samo otvori u nekom odgovarajućem programu i download počinje.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ej tek sam prije mozda nekoliko dana saznao sat je torent (prije nikad ni cuo za to), a evo sad nadje da se i prica o tome...
http://www.Bi-torrent.comPuuuuno dobar! Najbolji!!!
http://www.xsuprnovax.tk Onako...
taj nema search engine...
a ponekad navratim, ali muziku je jako nezgodno trazit
pitanje zašto kada skidam film preko toreta zašto mi je veza u k**** oko 1kbs do 10 (ako imam sreče) a imam dsl
to ovisi o mnogocemu...
npr da bude vise peersa, da oni imaju brzu vezu, da njihov upload nije limitiran itd
koji klijent koristis. koji god da koristis prjedji na tornado.
Bit comet je najbolji svi ostali su pušiooooona i traže ogroman upload da bi se normalno skidalo!
meni je tornado najbolji. jednostavan, brz, svi ga hvale, malo memorije jede..
ja koristim torrent storm... btw prototip torrent search... www.towerseek.com
Al kakav je sistem uploada kod njega? Bit cometu se postavi neki fiksni upload i normalno se usporedno skida i uploada, dok azareus traži da se pola količine u mb koje se skine mora uploadat, znači skineš 4 mb, moraš uploadat 2, tako da se male brzine postižu. Meni je frend preporučio Comet i ja sam zadovoljan... Možeš mi malo ako ti nije problem objasnit upload kod tornada?Izvorno postao flOorKilla
comet mi je užasan,jede resurse ko neki file recovery program. BT je dobar.
BTW,koje brzine vi postižete s torrentima? jel može torrent preko 30KB? meni neće preko 15KB![]()
evo ja vec treci mjesec (flat) skidam 24/7 sa bit tornadom. trenutno skidam jednu igru i brzina neide preko 5kbps. to ostavim preko noci da skida, a preko dana nes drugo, evo recimo jucer sam skinuo nesto i cjelo vrijemo je islo na 40-42kbps.naravno da zavisi to o broju usera ali mislim da je i nesto drugo u igri...
A da probate mozda Shareazu?
Kod nje je sve ok i super, samo sto sporo searchuje...
Ali ne moze sve...![]()
www.cyber-torrent.com
![]()
Posetite "Cyber-Torrent" tracker! Sve na jednom, mestu... Besplatni
filmovi, muzika, igre, dokumentarci, koncerti... Dobro druzenje, dobra zabava,
brz download i upload...
Ulazak na sajt:
![]()
http://cyber-torrent.com/
http://www.cyber-torrent.com/
Zadnji uredio Crash : 04-09-2007 u 15:50
Druze sve zavisi koji paket koristis i koji paket ima seeder! naravno zavisi i od broja lechera i broja seedera! Ako na torrent se zakaci 15 lechera a ima npr. samo 1 seeder, taj koji seeduje taj torrent mora da ima veliku upload brzinu da bi mogao da podeli svakom po npr. 20kB/s... zato je jako bitno da se po zavrsenom downloadu ostavi seed ukljucen sto je duze moguce i onda je brzina daleko veca!
Drzite seed na torrentima kad zavrsite download i brzina ce biti veca! kada bi se drzao seed nebi bilo tih problema! Pozdrav
PS: kao torrent klijent, preporucujem uTorrent 1.6.0 ili uTorrent 1.6.1...![]()
Ako vam se da prebacite se na linux pa ce vam skidati brze.
Only a girl can judge me
Bookmarks