link na vijest
Po Netu se šire neke zanimljive, no još nepotvrđene informacije o budućim HTC-ovim 'igračkama'. Informacije su još nepotvrđene i neslužbene:
HTC Muse je preimenovan u Melody, a Trilogy u Monet
HTC Hermes je nadograđen na 400 MHz, umjesto najavljenih 300
HTC Trinity (na slici) bi trebao imati HSDPA, WiFi i GPS
HTC Artemis će biti opremljen GPS-om i trackballom
HTC Herald bi trebao biti sličan Hermesu, no debeo samo 17 mm
HTC Oxygen će biti opremljen mobilnom televizijom, no još nije poznato kojim standardom
HTC Excalibur je dizajniran kao konkurencija Motoroli Q, sa QWERTY tipkovnicom i WM SP 5.0 OS-om
HTC Vera je nasljednik Star Treka i imat će dual kamere i HSDPA
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ja sam citao po netu ( prekopao sam sve moguce kao i na sluzbenim stranicama O2 njemacka ), da ce HTC Hermes u O2 ponudi ( dakle XDA Trion ) imati Samusung ARM 400 MHz i dodatne dvije tipke na odnosu na MDA Vario II, i-mate Jas Jam,.. koji ce imat 300 MHz procesor.
300 Mhz Samsungov procesor ce biti brzi od Intelovog 416 Mhz Intel Xscale, a 400 MHz procesor ce biti brzi od 520 MHz Intel Xscale procesora..
Tako da ovo sto se tice HTC Hermesa da ce biti pojacan sa 300 MHz na 400 Mhz stoji ali samo na XDA Trionu..
EDIT : Qtek 9600 ( HTC Hermes ) bi takodjer trebao imat 400 MHz procesor...
Zadnji uredio Shamanix : 02-06-2006 u 19:45
Bookmarks