koji je najpovoljniji flatinternet? cijene? brzina? sta sve postoji?
ja se već ponadao jeftini flat a ono on samo pitaali nešto sam vidio - šta je ono na vodatelovoj strani - http://www.vodatel.hr/index.cgi?menu_id=308
Ma jebeš spori i skupi Vodatel. Postoji puno bolja alternativa, a to je skyDSL:
www.skydsl-hr.hr (ovo ja koristim i jako sam zadovoljan sa svojih 4MBIT flat rate paketom)...
evo bas sada citam sta ovo premium 1 paket ima flat rate?jer ima dvije opcije,i ako odaberem flatrate kolika mi je cijena?mozda 35eura?ajd molim te odgovori jer mi se ovo cini kao super stvar
ova je firma iz Orebića...jel oni to pokrivaju cijelu Hr ili samo jug?Izvorno postao dekoslav
Don't take life too seriously, you won't get out alive.
koliko kazu sve pokrivaju,ali me zanima ima li to upload u sto sumnjam
imam i ja pitanje:
-za maxadsl (t-com): tamo pise 299kn flatrate, a brzina 369kn. znaci ako zelim flatrate moram 299+jos brzinu uzet koju zelim? znaci + 369??????? 668kn? wow, nije lose...
-za skydsl: flatrate od 4000kb/s je samo 259kn(35eura)? pa kako to? mislim da se mora jos nesta platiti kod skya? il ne?
mislim da ne,ali mislim da ima samo download a ne upload ..ali nisam siguran ako je to tako
sta znaci upload? znaci nemogu poslati nekome mail? il nemogu vece podatke poslati npr. mp3?
cinjenica je da je internet preko satelita jednosmjeran (download) dok za upload morate imati obican modem! a to znaci da prilikom surfanja morate biti spojeni cjelo vrijeme smodemom a sto znaci da placate vrijeme trajanja konekcije.
samim time satelitski internet postaje malo kompliciran, rekao bi nepraktican.
postoj i dvosmjerni satelitski internet ali toga jos nema kod nas.
upload i download, zamisli to ovako. ti radis u uredu u prizemlju. kako bi dojavio svojoj tajnici na prvom katu da ti donese papire moras otici na kat i reci joj to. (to je upload)
kad ti tajnica donese te papire tebi u prizemlje to je download.
Zadnji uredio flOoKi : 11-12-2005 u 20:45
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
onda mi se ne isplati to uzet ako igram online jre mi upload zahtijeva![]()
onda se ispricavam na krivoj informaciji, tj. htio sam dodati da je to jako skupo...Izvorno postao cyberphere
btw, mislim da bi se postovi koji se ticu satelitskog interneta trebali prebacit u novi topic, npr. 'internet preko satelita'.
ako optima ne ponudi nesto dobru,onda cu na iskon da dobijem 2mjeseca flat-a i dvd![]()
ma ljudi...pricekajte do jeseni da dodje H1 DSL!!!!! to je prava stvar!!
Jel ti mislis samo na dsl flat ili i ostalo jer za 94kn dobijes flat na www.xnet.hr
Izvorno postao flOorKilla
Ovo si dobro objasnio......![]()
![]()
![]()
samo da recem kaj se tice dvosmjernog satelita, oprema nije 10000 eura kako je netko rekao vec kakvih 2 soma eura koliko ja znam... takodjer nema razloga da se kod nas ne moze uzeti dvosmjerni satelit...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
nema razloga... osim tih 2000EIzvorno postao Pharcyde
![]()
cuj ima ljudi koji zive u vukojebini i kaj je 2000 eura ako ce net dijeliti par desetaka ljudi... budes provider u svom selu
a nekome to treba za posao pa mu 2k nece biti puno...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
nit je spor niti je skup...ne znam od kud ovakva informacija...prosvijetli me malo...koliko ja znam vodatel razvlaci svoju optiku po cijelom gradu,a i sire..a veza prema van im je prejebena...tak da ...znas onu..ako ne znas reci nesto pametno radije ne reci nista....imam pozitivnih iskustava s njimaIzvorno postao dekoslav
"...moja zubarka je vrlo zgodna djevojka, često idem do nje, mada imam zdrave zube sve..."
http://www2.shrani.si/files/sgs387606.jpg
Evo, da vidite kakva je brzina novoga providera u Sloveniji... Paket 10/2 Mbit za cca. 330 kuna
AMD 3000+, 1GB RAM, 320 GB HDD (WD+Maxtor)
Geforce 6800, LC power power supply, TEAC DVD-RW
A, misliš da nam nije jasno da plaćamo najviše, a dobijamo najmanje... Kao da imamo ikakvog izbora...
Bookmarks