Dakle ljudi pomozite mi, sto ima trenutno dobro za nekih 1000 kn, ne vise, neki dobri digitalni fotici sto bi se moglo naci i sto mi preporucate da bi moglo biti u tom rangu.
thx
Dakle ljudi pomozite mi, sto ima trenutno dobro za nekih 1000 kn, ne vise, neki dobri digitalni fotici sto bi se moglo naci i sto mi preporucate da bi moglo biti u tom rangu.
thx
Im great in bed
I can sleep for days
Pitanje je ovdje i sto ti trazis i sto bi ti okarakterizirao kao dobro ili prihvatljivo za te novce!Izvorno postao TheRoyalFlash
Nadalje, meni bi uvijek bilo malo problematicno kupiti foto aparat preko oglasnika, jer nikada ne mozes biti siguran kako se vlasnik od kojega kupujes ponasao prema aparatu.
Digitalni, kao i klasicni foto aparati, osjetljivi su komadi tehnike i optike, kod kojih optika udarcem ili padom aparata iz ruku nepazljiva vlasnika, moze biti ostecena, i bez da se na samome tijelu aparata vidi ostecenje ili ogrebotine od pada. Tako da nikada ne mozes biti siguran sto kupujes. Stoga sam ja skeptican prema kupnji ovakve opreme preko oglasnika!
U svakom slucaju, danas se za cijenu do 1000kn, moze nabaviti rabljeni Sony DSC P41, DSC P71, 72, Canon A70, A75, mozda i Canon A80, Olympus mju 300 ili 350, tesko 400. Pored navedenih brand aparata za tu se lovu daju nabaviti i koje kakvi Benq, Trust i sl. foto aparati, ciju kupnju nebi preporucio.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Joj nisam ni vidio da si mi odgovorio.
Thx jos jednom, ma znam ni ja nebi kupovao ali, eto imam 1000 kn, svoj sam prodao, pa da si kupim neki, ali ne skup, da eto poslikam tu i tamo koju slikicu kad mi zatreba i tak.
Sto mislis o HP M417 i M517.
Mislim da bi do 1000 kn mogao naci ovaj M517 sto mislis o njemu?
Jesi kad slikao sa njim?
Im great in bed
I can sleep for days
Ma nisam ti bas mjerodavan za HP foto aparate.Izvorno postao TheRoyalFlash
Svega sam imao dva primjerka u rukeme i to one sa pocetka price proizvidnje digitalaca od strane HP - a. Dakle, oba su bila izrazito slabih karakteristika cak i za vrijeme kada su izisli, a kamo li usporedjujuci ih sa ovima danas aktualnima. Tada nisam bio nesto posebno odusevljan niti izradom, biti ergonomijom, niti performansama.
Ali, kako i rekoh, to su bili prvi modeli...prvi se u vodu bacaju.
Navodno su se od onda bitno popravili i u dizajnu i u karakteristikama modela koje izbacuju na trziste. Na review - ima su redovito negdje u zlatnoj sredini. Tamo ih drzi i cijena koja je redovito pristupacnija za iste karakteristike, od ostalih, nazovimo ih, renomiranijih proizvodjaca.
Malo sam pogledao karakteristike ovoga 517 modela i osim slabe svjetlosne vrijednosti objektiva i pomalo cudnoga izgleda, nemam nesto radikalno za prigovoriti. Recenzije korisnika po raznim siteovima su takodjer pozitivne.
Tako da ako imas navedeni aparat uzeti za svotu koja ti odgovara, pogotovo ako uz njega dobijes i neku dostatnu memorijsku kartica (savjetujem min 256MB), uzmi. Vjerujem kako ce te posluziti za ono sto ti treba!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Ja bi ti preporučio da dodaš 200kn gore i uzmeš novi Sony DSC-S40 ili S600...
Bom Chicka WahWah
Ova dva sonijeva sam gledao, ali neznam jos.
ovaj hp-ov mi izgleda nekako dobar za 1000 kn
Sto mislis o Olympus-u FE 130 i FE 140
Novi ima za 1300 kn,
znaci da bi se polovni mogao naci do 1000.
Im great in bed
I can sleep for days
Bookmarks