Pa nosi na servis neka se oni pate(ak jos imas garanciju)
Mob je nov, i nakon par dana sam skužio da se nekad ne želi spojiti preko BT-a s drugim mobom (napiše nesto u stilu "spajanje nije uspjelo"). Kad sam ga dobio upario sam ga s nokiom 6230, sve super, ali nakon 5-6 dana ovo. nije bitno koji file šaljem..
Problem je nestao kad sam motoroli resetirao postavke... Neki dan se isto to ponovilo, probao sam u više pokušaja poslati nesto i nekim čudom nakon par pokušaja se spojio s drugim mobomneznam do čega bi moglo biti...
Samo još da kažem da se taj problem javlja neovisno s kojeg moba šaljem (6230 je 100% ispravan tako da...). I nebi se igrao sa flashanjem, nemam kabel a i nisam u tim vodama što se motorole tiće...
Tnx!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pa nosi na servis neka se oni pate(ak jos imas garanciju)
upravo to kaj da se bezveze mucis kad mozda ne radi kak se spadaIzvorno postao prpic
Je sve to stoji, al mene zanima da nije to neki bug do softvera pa da mi i sljedeći bude takav...
Imao sam sličan primjer i na V3...skužio sam da ne želi slati podatke koji nisu kompatibilni sa navedenim mobitelom...dakle, ako sa drugog moba šalješ neki file koji nije kompatibilan sa L6, on ga jednostavno neće primiti...
Ispravite me ako sam u krivu, al sam skužio da je tako na V3...
Bom Chicka WahWah
motorole imaju čudan bluetooth, sporiji je nekako... ali ako neće slat podatke, na servis...Izvorno postao PhytoSculpt
Seriously?
@PhytoSculpt: imaš pravo, no to je samo na staroj seriji v3.
Ovaj problem sa L6 ja nisam imao i probao sam ga upariti sa dotičnim mobom i sve je uredno radilo.
@XLR8R: ako nisi ništa dirao soft gore i ako imaš garanciju, moja topla preporuka jest servis.
@PhytoSculpt: šaljem samo podržane fajlove..
@Compov: primjetio sam to što kažeš, al to je najmanji problem
@GoGs: hmm a to mi jedino preostaje, valjda sljedeći neće bit 'bugovit'.
Tnx svima, što je tu je... Možda sam zaboravio napomenuti jednu činjenicu: mobovi se vide međusobno ali kad treba primiti/poslati file onda zapne.. Al sumnjam da to mijenja stvar.
da, to je vjerovatno neka greška u softu ili nešto. Ovo zadnje nema veze, jer se mob uspješno spojio.
Dakle, promjena firmwarea bi 90% sigurno sredila mobitel ako kući radiš, no pošto neznaš, odi u servis i tamo ti je sve sigurno!
Bookmarks