pa ja sam isao nacinom 1. preko kard ridera sve na MMC u odredeni folder i sve radi sasvrseno... jesi pokusao jos jednom..Izvorno postao Mobyy
jesi formatoro karticu na FAT?
Danas sam kupio Mobisovu original Nokia DV RS MMC od 1GB.
Formatirao je i sve OK.
E, sad, kako imam neki jeftini mp3 USB player s nekih 100 mp3 pjesama, pokušao sam iz mp3 playera prebaciti sve pjesme direktno na MMC koju sam stavio u Cardreader.
Ali, kad sam MMC vratio u 6680, pri ulazu u Galeriju stajala mi je obavijest Datoteka oštećena, moguće da su neki fajlovi izbrisani!
Niti jedne pjesme nije bilo.
Karticu sam ponovno formatirao i do sada preko BT prebacio nekih 5 pjesama.
Ima li neki brži način za prebacivanje veće količine pjesama na MMC ili ću morati ići korak po korak?
pa ja sam isao nacinom 1. preko kard ridera sve na MMC u odredeni folder i sve radi sasvrseno... jesi pokusao jos jednom..Izvorno postao Mobyy
jesi formatoro karticu na FAT?
Što je FAT?Izvorno postao khideg
Formatirao sam je u telefonu, kako piše u uputama...
Meni se znalo dešavati da mi MP3 player nije prepoznao ni jednu pjesmu, ako bi ju prebacivao direktno sa nekog MP3 cd-a... Probaj prvo sve pjesme prebaciti na komp, onda sa card-readerom prebaci na karticu... Istina, nije baš brzo, ali radi... Rađe bi žrtvovao koju minutu, nego stalno formatirao kartice, ili provjeravao je li mi skopirao na karticu, i zahebavao se sa tim...
Jedno glupo pitanje: a da slučajno nisi kopirao shortcut?![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
FAT je kad formatiraš karticu pomoću kard ridera... Ali, koliko ja znam, nakon takvog formatiranja, sam morao (na 6600), ponovo formatirati karticu kad sam ju ubacio u mob. Tj sam mob me "pitao" da ju formatira...
Tako sam i pomislio, ali nisam se htio praviti pametan/glup.Izvorno postao Ićo
Ne, nisam kopirao shortcute.
Sad me strah išta raditi preko card readera, da ne uništim podatke. A, ništa, preko BT, step by step... Ako niš, bar je sigurno, lol
Ja sam, svojedobno dok sam imao 6600, prebacivao sve podatke preko card-readera, bez obzira koliko gore slika, filmića, programa i svega drugog imao...
Kad formatiraš karticu u mobitelu, onda ti ju komp (pretpostavljam imaš XP) prepozna bez greške...
Probaj, ko što sam već napisao, prvo sve kopirati sa MP3 na HDD, pa sa harda na MMC... E da, probaj možda sve staviti u jedan folder (digitalni zvukovi ili gdje već), pa ih onda pomoću mobitela razvrstati ako treba...
mislim da ti je ipak prže sa card-readerom, nego pomoću BT-a...
evo sta probaj..
format u kard rideru na FAT- ne FAT32..
stavi karticu u mob (praznu) i vidi jel ok,,trebalo bi biti
nazad u rider i snimi mp3 u foldere..
ako ne prepozna pjesme..pogledaj malo kakv je mpr.. jel varijabilni birate.. jel ovo jel ono...
mora ti raditi kad kopiras preko kard ridera,jer u biti preko bt neces bas puno postici 1GB nije malo..
Evo što sam ja radio. Kliknuo sam ikonicu USB mp3 playera i kopirao je na MMC. Sad, on je nešto prebacivao 20-ak minuta, ali se MMC skomirala.
Danas ću pokušati odvojeno prebaciti svaki mp3. Klik-copy itd.
Išao sam s namjerom "u komadu" prebaciti 100 pjesama, ali ne bu išlo...![]()
Ili probaj, ko što sam već rekao prvo sve pjesme prebacit na Hard, pa sa Harda na MMC...
Javi kad nešto skemijaš... Pozdrav
ajd probaj ovo..Izvorno postao Mobyy
kreiran folder na mmc. i onda pjesmu po pjesmu prebacuj.. to bi trebalo rjesit.
nemoj sve dernit u root mmca, vec u neki folder na mmc.
A, to i radim, onda je u redu. Imam folder Digital, Simple, Pictures... Prebacujem u ovaj prvi.Izvorno postao khideg
Kažem još jednom, možda se zbedirala jer sam direktno kliknuo na ikonu mp3 playera i zapucao je na ikonu Digital (htio sam odmah prebaciti 100 pjesama)...
ma bit ce da je to nekak greska bila.. zbog prevelikih podataka.. bitno da je sve ok.Izvorno postao Mobyy
Bookmarks