ultra jeftino.......
Danas bas gledam u konzumu :
Vip - siemens a75 sa 290kn na racunu za 291kn
Simpa - alcatel 259 mislim sa 200kn na racunu za 298kn
nije lose , pa jos malo ce i Konzum imati svoju mrezu .
ultra jeftino.......
odlično jer se konzum gradi jedno 500 metara od moje zgrade![]()
Seriously?
da , i sa a75 cak ide i handsfree .
mene alkic vuce , pa da imam sve tri mreze , ali o njemu na netu gotovo da nema i nis .
Jel' to Alcatel E259 bez vanjskog displaya i kamere ?
Nije ovo za mene ...
mislim da je.
kaj bi ti kameru za tu lovu ?
da je bar alkic sa tele 2 damn.....![]()
![]()
![]()
odma bi uzeo
vidis , jos im samo u ponudi fali nesto za tele2 ultra jeftino .
Ja sam od Tele2 najjeftinije uspio naći ovo.
I juče sam u brzom prolazu opazio da je i LG B2050 za neku malu lovu u T-Mobile centrima.Nemogu se sjetit dali je 298 ili 398 kn.Kad saznam točnu cifru bit ćete obaviješteni u Cjeniku.
mogao bi si ubosti alcatel,bas je simpatican!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Trebalo bi bocnuti Alcatel.
Bilo bi lijepo vidjeti kako su oni napredovali pošto su uvijek imali solidne aparate, s time da su u društvu bili prezentirani s podcjenjivanjem.
U svakom slučaju primamljiviji je od Siemensa.
Vuki, za boga miloga, kakav BT za te novce? To su najosnovniji uređaji koji ni GPRS ni IR ne bi trebali imati...
Evo, još ga nema na službenom portalu T-Mobilea. (mislim na Alcatel).
A šta da ti kažem kada meni mob bez BT nije zanimljiv!!Izvorno postao frish-KI
I LIKE TO SHARE
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Niti ja ne bih si uzimao mob bez BT-a, ali očito je da je ovakva ponuda za one najplićeg džepa, za one kojima su mobovi nužno zlo i pak za najmlađe ili najstarijie...
Ako ima ovoga Alcatel OT-E259, ja ga kupujem. Ima ga možda na T-Mobile stranici ili na Konzum stranicama?
kod mene ga nema u Konzumu-di si ti vidioIzvorno postao Router
abdbda
iam ih u konzumu i znam osobu koja je kupila a75, telefon je čista padavica-koma, no za iste novce u ponudi vip centara možete dobiti nokiju 1xxx nešto....za alkatel ne znam. mislim da nije 200Kn na računu nego početnih 20, a slijedećih 12mj po 15Kn/mj
Svejedno se isplati uzeti taj alkatel.
konzum u mirka dejanovica u dubravi - zapravo je to maxi konzum . nije super nego maxi , koja nomenklatura .
Edit: evo jedan alkic se puni kod mene , dojam iz ruke je ko da se radi o skupljem uredjaju , naravno dok ekran ne pogledas . ali toliko koliko kosta vrijedi sigurno.
I ako nekoga zanima - ima ih jos oko 20 komada u tom konzumu .
Zadnji uredio Router : 31-03-2006 u 09:38
Šta je tako loš ekran.Citam na mobilnomsvetu da ima 4096 boja.
ma nije zabunili su se. Za tu lovu su stavljali plazma ekrane sa 3D podrskom.
dobar grah daleko se čuje
e sad bi vi i ofce i nofce..... ne izgleda mi loše alkatel mogo bi to otić vidjet... al siemensa stvarno nebi uzeo.... imam jednu 1100 nokiu doma i mislim da se puno više isplati nego taj siemens jer je kvalitetna ak ništa drugo, iako nema ekran u boji i gprs
ja sam uzeo taj siemens i nije tako katastrofa ko što vi pričate.Izvorno postao mobman
I'M SUPERMAN!
Bookmarks