pa u bilo kojem dučanu sa elektro materijalom. chipoteka npr., tamo sigurno ima. to je kabal sa dodatnom zaštitom.
pa u bilo kojem dučanu sa elektro materijalom. chipoteka npr., tamo sigurno ima. to je kabal sa dodatnom zaštitom.
da sa zemljom u sredini danas kupim Xbox360 i pogledam kabel i jeb.. sve po spiskuIzvorno postao zerobravo
![]()
šta drugo za reći......... to je namjenjeno za europsko tržište, tamo večina zemalja ima takve priključke (utikači i utičnice). nije ti to skupo, mislim da nije skoro nikakva razlika u cijeni od klasičnog, a kažem, možeš ga kupit u svakom dučanu elektro materijala, to ti je europski standard.
ma bolje je ipak da da nekih 10-ak kuna. al kao privremeno rješenje, može i to, samo pazi da te ne otrese.....![]()
Xbox je vrag, nemoš ga samo gledat.... i on gleda tebe.....
Izvorno postao Compov
![]()
Kupljen je u Italiji. Jel ce radit ak tako to napravim trecu rupu
?
Da to sam i mislio kao privremeno resenje (preko vikenda) nisam ga ni stigao pogledat jel radiIzvorno postao zerobravo
pa može i to napraviš rupu ali moraš izolirat ovu treću (uzmljenje) da nebi došlo do KS ili odrežeš ovu treću
Izbusio sam rupu i izolirao i radi za sad ce radit tako dok ne nabavim uticnicu![]()
nemoj se igrat stim stvarima oko struje. kupi sto prije![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
sutra cu to odmah kupit ovo mi je samo privremenoIzvorno postao flOorKilla
![]()
a uzmi si nastavak u koji utakneš taj kabel.... i taj nastavak u našu utičnicu
danas sam gledao po Ivaniću i bio sam u Merkuru u ZG-u i nisam našao. Moram onda otici u Chipoteku
prođi u neki elektro dučan tu imaju 100%
Bookmarks