Tolko ocekivan Samsung SGH D720 konacno izlazi na trziste. Cjena jos uvijek nije poznata al vjerojatno ce biti oko 430 eur.
Evo vam malo slika...
Meni ja jako dobar al vjerojatno kupujem XDA Mini (citaj: MDA Compact)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tolko ocekivan Samsung SGH D720 konacno izlazi na trziste. Cjena jos uvijek nije poznata al vjerojatno ce biti oko 430 eur.
Evo vam malo slika...
Meni ja jako dobar al vjerojatno kupujem XDA Mini (citaj: MDA Compact)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
Mob mi izgleda predobro,a kolko sam skuzio po ovim slikama to je symbian software na njemu...?bas je cool...
da da symbian... prvi samsung sa symbianom... najavljivali su da ce imati metalno kuciste al izgleda da je ipak plasticno... :/ mah...
jako dobro!!!!!!
![]()
nije los![]()
.....cute but psycho.....
A moj brat tek dobio novi D500... Ajoooooooooooj pa to ti je vec stara kanta!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kod nas nije...![]()
Super je, kad dolazi kod nas?
a što nije ono malo metalno sa strane???![]()
Btw: super izgleda!!!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
a mozda i je metalno... bu.. cemo vidjet...
kod nas? nemam pojma... mislim da izlazi u utorak/srijedu u italiji... i'll let you know... brzo cu morat u trst pa ako ga vidim cu vam javiti!
Istina, super izgleda!![]()
Zadnji uredio kinfa : 22-08-2005 u 01:21 Razlog: spajanje posta
samo izgleda dobro,sve ostalo je vec vidjeno.
Da nazalost malo zaostaje u software-u/hardware-u zbog (pre) dugog razvijanja... Steta.
Po čemu zaostaje?
Po tome što je izbačena već hrpa symbian uređaja, najviše iz Nokije, a Samsung se tek sada drznuo to napraviti. A i najavljuju ga predugo.
tako je... vidis, sony ericsson je vec izbacio mobitel sa kamerom od 2 megapixela i sa auto focusom. samsung samo najavljuje mobitele sa kamerom od 5 do 7 megapixela pa ih ne izbaci na trziste... odnosno to su vec fotoaparati sa ugrađenim mobitelom...![]()
![]()
![]()
![]()
steta da na ovom modelu kamera nije skrivena ko na d500... al pozitivno da ima flash sto mda compact nema...
al to sto nema metalo kuciste je veliki minus...![]()
![]()
![]()
Aha, al meni se po slici čini da ima kameru gdje i D500, il je to samo ono "ogledalo".
Koliko se sjećam, IvLajec je imao taj mob (bar je tak rekao) i kaže da mu je crkao nakon par dana (folija, of course)...
Bom Chicka WahWah
mob. je cool nema se sta reci za njega kao avion... Zar ga je netko vec imao ???
Lineage 2 user
Vidjet ćemo u kolikoj je mjeri cool kada ga netko kupi i ocijeni. Predugo najavljivani uređaji nerijetko završe kao razočaranja.
zastarijela tehnologija vec... (na zalost)
izgled fantastican al je*iga
nije ga nitko jos imao, nije jos izasao. prije izlazi d730 (symbian preklopni) pa kasnije izlazi ovaj... we'll see...![]()
http://www.mobile-review.com/review/...-d720-en.shtml
jooooj jest dobar! e ovo sam upravo trazio!
symbian a da lijepo izgleda!
gore na ovoj stranici pise da ima 2 zvucnika ... cool
e jebes onda D500 cekam ovo ! nek je zastario,taman mi treba bolje ...
a koja je razlika izmedju tih najnovijih nokia i ovog symbiana ??
---------------------------------------------
Class: smartphone
Position in the line: above Samsung D730
CPU: Texas Instruments 192 MHz
ROM: 20.4 MB
Interfaces: MMCmicro, Bluetooth, USB for synchronization
GSM 900/1800/1900, GPRS Class 10
Internal screen: TFT 1,83" with the resolution of 176x208 pixels (30x35 mm), 262K colours
Camera: 1.3 MP (max photo resolution of 1280x1024 pixels), records video (max video resolution is 352x288 pixels)
Battery: removable Li-Ion
Dimensions: 99x47x22 mm
Weight: 110 g
------------------------------------
http://www.mobile-review.com/phonemo...-d720-en.shtml evo ukratko specifikacije ...
Published — 8 August 2005 evo kad im je bio test...
Zadnji uredio MuderiZ : 22-09-2005 u 16:26
ma super su mi d720/730, samo su mi ovi na forumu (NHF!!! :-)))) isprali mozak da je to prvi symbian i da treba pricekat drugi, treci...
Istina...ne treba se odmah zaletavati s kupovinom...neka izađe, pa nek padne koja recenzija, odnosno nek se pokaže kak to sve skupa funkcionira, pa će se onda moći suditi koliko valja ili ne...
Početni utisci su pozitivni, a ostalo će pokazati vrijeme....
Bom Chicka WahWah
nisam skontao moze li se prikljuciti soundmate????
meni se to jako svidja iako nikad jos nisam poslusao nista s njim ...
pa ok je mobiteleček
My shit stinks much better than yours,
My shit stinks right down through the floor.
With a feeling so pure,
It`s got you coming back for more
Bookmarks