Što se tiče baterije, to ti preporučavam da kupiš u nekom ovlaštenom dućanu (makar su skuplji) ili u nekom dućanu tipa HAMMA...
A masku možeš ito tako pogledati u dućanima di prodaju mobitele...
pozdrav ekipo,
trebam savjet;
naime na jednom mobitelu mi se strgala maska (nokia 6610i), a na drugom baterija vise ne drzi niti dan (siemens c65).
Te probleme bi rijesio kupnjom maske i baterije...
Posto nemam bas previse iskustva s takvom opremom, zanima me gdje je najbolje nabavit tu opremu?
a) oglasnik?
b) original ducan?
c) nesto trece?
Naime ne bi htio kupit negdje a da drugi dan shvatim da sam na mogao proci duplo jeftinije![]()
Što se tiče baterije, to ti preporučavam da kupiš u nekom ovlaštenom dućanu (makar su skuplji) ili u nekom dućanu tipa HAMMA...
A masku možeš ito tako pogledati u dućanima di prodaju mobitele...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Više ni maske nisu onako skupe kao nekada. Sjećam se da sam lani, oko 1. 11. kupio dodatnu masku za 3100 za samo 99kn u Mobisovom shopu u Heinzelovoj.
Ja sam za, ako se radi o originalnim dodacima ili zamjenskim dijelovima. Znači, masku pogledaj u Mobisa, eventualno u nekom oglasniku, ljudi obično prodaju te modele s jednom ili dvije zamjenske maske.
Baterija-pitanje jesi bio zadovoljan životnim vijekom stare? Ako da, kupi isto original. Ako ne, pokušaj naći Koracellove ili Hamine.
Mislim da ti je original baterija skupa u odnosu koliko ti mobitel trenutno vrijedi.
Uzmi zamjensku u nekom dućanu koji je napisao čovjek prije mene. Nećeš pogriješiti. Moja je sestra kupila zamjensku prije godinu dana, nema problema, odlična je.
...pa masku kupi bilo gdje, po mogućnosti neku di piše Nokia na maski, ako ju uspiješ naći...Izvorno postao Helios
...a bateriju - neka trgovina di se prodaju mobovi - eventualno koracelova, dosta su dobre... oglasnik ne bi preporučio za takve male iznose...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks