Treba mi neki program za blokadu ulaznih poziva, jer me neko zna zvat na telefon u 1 i pol u jutro s prikrivenim brojem? Moze li mi ko pomoc?![]()
Treba mi neki program za blokadu ulaznih poziva, jer me neko zna zvat na telefon u 1 i pol u jutro s prikrivenim brojem? Moze li mi ko pomoc?![]()
Motorola Mpx220 odavno crko ali nostalgija.. > Samsung G810 > Nokia 6210 navigator > Samsung i7500 Galaxy...> HTC Hero
sa GSM osim u izborniku ili kako se to popularno zove meniju postoji univerzalni kod za blokiranje svih dolaznih poziva a to i tvoj telefon mora imati u izborniku. Aktiviraj i miran si. UJutro deaktiviraj
Zadnji uredio KaKaV NeReD : 30-03-2006 u 00:11
dobar grah daleko se čuje
argh... ima program, potraži na ovom podforumu, kojim možeš detaljno definirati koje pozive želiš primati (zaboravio sam kako se zove).Izvorno postao master1337
program se zove SmartFilter i s njim blokiraš pozive bez broja ili određene osobe.
....ako se ne varam u 3650/3600 postoji opcija blokiranje poziva i odredjeno blokiranje na posebne brojeve. To je nesta slicnoIzvorno postao mpusic
![]()
Da nema ko mozda serial za taj SmartFilter skinuo sam ga ali je trial?
Ili ako netko ima link za full verziju to bi bilo još bolje.
Ima nas još![]()
Bookmarks