Po meni Nokia N73... Nekako mi uljeva više povjerenja (bar po slikama)... I nokia mi puno ljepše izgleda...
E da, tema ti je u krivom forumu...
Ovo ce po moje misljenu bit mobovi iz razlicitih firmi ko je ce bit jedan drugome konkurencija... Ja sam nedvojebno za N73, ali jos cemo vidjet...
Znamo jako dobro kak je zavrsio dvoboj opceg dojma na vecini review-ova
sa N90 i W800i. Ja se iskreno nadam da ce N73 bit ono kaj ja ocekujem od nje
. Sad samo treba cekat i vidjet...
Pozdrav
DO YOU THINK VALENTINO ROSSI
CAN WIN ANOTHER WORLD CHAMPION TITLE???!
--WHO DOESN´T?!-- ;)))
Po meni Nokia N73... Nekako mi uljeva više povjerenja (bar po slikama)... I nokia mi puno ljepše izgleda...
E da, tema ti je u krivom forumu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pa i nije baš poštena ta usporedba, s obzirom da se uspoređuju kruške i jabuke
I, gdje je tu neka usporedba?
Ka sta Mile kaze, kruske i jabuke, tesko je usporedjivati dummy i smartphone ili ti ga ponovom multimedai (mobile) computer
Mogu se samo usporedjivati pojedini segmenti al tako ekstraktirani i odvojeni pogledi nisu realni jer je sve ono sto ove njoke nude u paketu prosto nevjerojatno..
Get more guides and advice at:
www.symbian-freak.com
To get more out of your favourite device, visit the website.
ima li nokia konkurenciju uopće???
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Meni se nekako ćini dražim SE k800, iako priznajem da nemogu objektivno sudit u ovoj usporedbi jer mi je SE uvijek bio bolji od Nokie.
Ali kada bi gledao po funkcionalnosti N73 definitivno bi bila moj izbor
Ta dva se nemogu uspoređivat... jedva sam čekao da to netko izvali... :throw: ..
K800 možeš uspoređivat sa npr. Samsungom P850 i slično... i da btw. kriv forum za to...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
možemo mi uspoređivati kaj hočemo....
ja bi radije k800,jer me ova n serija razocarala,i dok me novi aparati ne uvjere u suprotno držim se SE
ma...wateva....
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
zasto se ne bi moglo usporedjivati nokia i k800?to su gluposti.jedina realna prednost nokie jeste u symbianu(stoti puta ponavljam da je prednost samo onome ko u mobitel voli trpati kojekakve vecinom nepotrebne programe).k800 ima prednost u kameri(stabilizator slike i xenon flash light),fm radio sa rds-om i memory card koja dolazi u paketu.nokia se hvali sa carl zeiss optikom,sto je kao i na n90 cista budalastina.dakle,ta dva phona se mogu realno usporedjivati.
Zadnji uredio Vepar : 26-04-2006 u 21:44
to je glupa usporeda pa glas ide n73
Bookmarks