Mislis text operatera,
mozes editiranjem plmn_text_table.bintak sam ja promijenio, sam moras naci u textu ime operatrea, i promjenis, spremis, vratis u mob
a ovo prvo ne znam
radi se o v360v..
evo do jucer mi je radio aktivni poklopac i sad ga neznam vise vratiti... ne kuzim kaj mu je.. prosao sam cijeli mob uzduz i popreko i ja to ne vidim.. našao sam sam za multi tipku, uključeno i isključeno i ništa više... pa ako netko zna di se to nalazi ili dali to treba mjenjat u seemovim, di i kako, pa neka napiše..
-----------------------
i još jedno pitanje da ne otvaram drugu temu..
kako promijeniti logo operatera? našao sam nešto tu na forumu ali meni se neće promijeniti da ga j..
neznam jel onaj bit 6 treba biti uključen ili isključen... kaj točno treba napraviti? jer ono kaj je tam bilo napisano kod mene nekak ne šljaka baš..
hvala
Mislis text operatera,
mozes editiranjem plmn_text_table.bintak sam ja promijenio, sam moras naci u textu ime operatrea, i promjenis, spremis, vratis u mob
a ovo prvo ne znam
ma znam i ja da treba tamo promijeniti.. i skinuo sam ja taj file na mob.. otvorio ga sa onim programom i fino promijenio.. vratio ga na mob.. restartao.. i ništa... još uvijek onaj tamo stoji.. pa sam probao promijeniti seem, neznam sad koji, mislim da je 4B i da treba biti uključena 0.. i to jesam.. al ništa.. ne kontam u čem je problem
ja sam samo promijenio taj text i gotovo, ubacio, i radi...
kaj nitko nezna?
Podešenja/postavke u pozivu/opcije odgovora/otvori za odgovor/uključenoIzvorno postao neznam_nick
PozdraF
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
fora je u tome kaj ja tamo samo imam opcije odgovora multi tipkom on i off.. nema ničeg drugog.. a kad ovo ugasim ili upalim opet mi nije aktivan poklopac..
A da nisi neku (krivu) opciju u seemu uključio/isključio, pa si tako maknuo tu opciju s moba?
Žicaj nekog da ti pošalje origirnalni seem, pa ga ponovno moddaj kako ti paše.
A ovo za plmn_text_table.bin, ima jedna caka: ima opcija da mob očitava ime providera sa repetitora ili da sa repetitora čita samo broj providra a onda ime traži u plmn_tex_table.bin.
seem 0032, offset 4B, bit 6 must be set to "0"
in some cases, seem 0032, offset 02, bit 1 must be set to "0" also
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks