radi . bilo bi ti dobro saznati cija je kartica tocno , tak da tnadjes bolje drivere . upisi CMI 8738 driver download i naci ces svasta .
dali radi ta kartica cmi8738 na win xpprofesional??
ako da di na nabavin draivere??
radi . bilo bi ti dobro saznati cija je kartica tocno , tak da tnadjes bolje drivere . upisi CMI 8738 driver download i naci ces svasta .
joooj namucit ces se s tom zvucnom, imam ti ja drivere za to ak trebas.
Never fear I is here!!!
zasto ? imam od geniusa sa tim cipom i stvarno nikad problema . stavim drivere od proizvodjaca i radi bez problema , a jedino stvara probleme ako stavim od neke druge firmeIzvorno postao Glava_18
hm,nepise toco ali misilm da je od C-Media Technology
a drivere kad instaliran dodje eror koji kaže da nisu prošli windows logo
Zadnji uredio cherwar : 15-01-2006 u 22:35
Ma samo potrazi i skini drivere za cmi 8738. Imam tu zvučnu i našo drivere i instaliro i sve ok mada i nije baš sjajna ali je bolja od onih što budu na pločama.
driver guide i nema frke,registracija je besplatna
Infinite dreams I can't deny them,infinity is hard to comprehend,I couldn't hear those screams even in my wildest dreams...
imam problem s tom karticom već tjedasn dana. Kad se wind. diže pojavljuje se zeleni post screen na njemu sve ''mute'' ne znam o čem se radi sam znam da nemam zvuka
najbolje ti je skinut drajver s windows update (naravno ako imaš oriđiđi windowse) ak nemaš google i traži...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Kad ti dođe greška da nisu prošli windows logo, onda pritisni na install anyway ili nešto tako slično, i ako si pogodio drivere, kartica će radit.
Imao sam 2 CMI 8738 kartice i nisam mogao podignuti windows XP pro s njima, poslje sam samo ubacio drugu zvučnu i probao bez zvučne sve radio ok, kada sam vidio da je stvar u tome bacio ih u ladicu
Zvučne kartice imaš za kupiti od 70 kuna pa na dalje...
Bookmarks