lol, šta nitko neće probat??
Evo, dao sam si malo truda i tokom prošlog i ovog tjedna napravio custom flex za TRIPLETS seriju...
Flex sadrži oko 60% novih ikona koje sam izvukao iz vodafonovog skina, custom color shemu koju sam sam radio, startup i powerdown animaciju i melodiju, vlastoručno rađeni funlight.pat, uključen je video folder, blue splashscreen, napravio sam sound fixeve, pozadinsko svjetlo na stalno i još more toga...
Evo, testirajte ga (ako hoćete), pa onda navalite sa pohvalama i kritikama da mogu popraviti eventualne bugove i nedostatke...![]()
U zipu se nalazi flex i sami flex custom ikona (za svaki slučaj ako netko ne želi cijeli flex)
FLEX
Testiran je na v300 tako da ja NE ODGOVARAM na eventualne stete na mobu i gubljenje podataka!
Zadnji uredio Inovator : 04-02-2006 u 00:20
lol, šta nitko neće probat??
hehe... pa polako.. ja cu..sam da mi stigne v300
našao sam par sitnih bugova koje sam ispravio... ništa strašno...
Ajd probaj stavit pa reci dojmove... Jer našao sam par skinova sa full dobrim ikonama, pa sam htio učiniti uslugu onima koji imaju TRIPLETSE pa izvući te ikone iz skina i onda napraviti icons_pack...
Mogu li "pozajmiti" neke ikone od tvog flexa za V3, jer ono što sam pogledao na brzinu stvarno je lepo. E još ako pašu ikone na V3 eto imaćeš dosta pobornika.![]()
![]()
![]()
daj na PM mail i pošaljem ti cijeli icon pack sutra!
Ej, flex ti nije loš, lijepo si ga očistio od smeća, i brz je.
kaj se tiče boja i ikona, stvar ukusa. Meni je nekak draža moto plava.
Zato ću si vratiti v3 flex, se8605 (s bluedevilovog sitea), jedino me kod njega živcira kaj kod pisanja poruka default su mu je velika slova...pfff...
to se može rješiti sa nekim seemom kak mi se čini. Ali sa kojim, stvarno nebih znao...
Tako je, to se i meni činilo, i našao sam rješenje na hofou - u onom 0032 seemu je.
postao sam to na thread o v3 flexu
http://rapidshare.de/files/12412687/..._GoGs.rar.html
Evo mog novog flexa.
Promjenjeno 80 % ikona (ikone uzete iz matrix skina)![]()
zelena color shema
startup animacija i powerdown
funlight.pat
editirani seemovi: sve uključeno
6002 kb slobodnog prostora![]()
editiran wallpaper koji je potreban za podlogu i koja daje izgled skina (po meni jako lijepo)![]()
brzina ne manjka
pojačani zvučnici
napravljeni sound fixevi (nema izbacivanja iz tonova)
i još dosta toga!
Flex je za TRIPLETSE pa probajte ako hoćete! Naravno, kritike su poželjne!
Disclamer: ja ne odgovaram za eventualnu štetu nastalu stavljanjem ovog flex-a (mada sam siguran da je neće biti...)
Ja cu probat na v525, ali samo ne znam kad![]()
dojam je kao da imate gore SKIN. na to sam ciljao jako dugo i nisam imao ideju kako to izvesti. Na kraju sam napravio prozirnu color shemu i napravio vlastiti background bez kojeg flex i izgled nemaju smisla!
Tako da bi wallpaper trebao biti OBVEZAN za maksimalno lijep izgled (ipak, kako kome).
jel to ide na v360?Izvorno postao GoGs
ne ide, nemoj ni pokušavatIzvorno postao spade
svaka cast na trudu..... cim dobijem nazad kabal, isprobavam..
.....cute but psycho.....
ne kuzim... stavio sam temu na mob, ali ikone su mi ostale iste... kako???
imam 58R jel do softa?
Hello /\/\OTO
i ja bi probao ovaj drugi ali ga puno ljudi skida pa nemogu![]()
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
evo mirror download
![]()
hvala!idem vidjet kak to zgleda na mobu
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja sam ubacio ovaj Vodafone_GoGs_icons flex i sad se motorola resetira sama od sebe svakih 10 sec.
ne znam kako sad da je spojim uopće na comp. pa da vratim svoje stare ikone?
tj. kako da ga vratim na prethodno stanje, može li se mob flexati ako nije upaljen?
ovo je sad mrtav mob.?
Zadnji uredio motoV525 : 04-02-2006 u 04:04
moram priznat jebeno izgleda....jer se to moze/isplati savljat na v550?cekam taman da mi istekne garancijaIzvorno postao GoGs
![]()
V550 nova sve difolt-e pa vise nije..enejblan java app,diliveri i spremanje sms-a na mob
Flex verzija:SE7479AXXQ506F
S/W Version:R376_G_OE.66.OER
evo ti mog dojma kamera je usporena za ikone svatko ima svoj ukus puno je sporiji od SE6446AXXF1148_7.12MB_by_MotoUser ali svaka čast na trudu možda bi se još nešto našlo ali nisam ga toliko pregledavo
pa je malo usporen, ali to je samo zbog ikona, jer one seru zašto je mob spor. po meni nije ništa strašno!
neznam šta si napravio, jer je meni sve uredno radilo! možda nije dobro sjeo.Izvorno postao motoV525
jel imaš backup svega? probaj ga, kad ga upališ, (crvena tipka) pa kad prođe moto startup, onda stisni ponovno crvenu, da preskočiš powerup animaciju. onda bi trebao doći k sebi.
jer si možda probao izvaditi bateriju pa ponovno?!
nažalost ne ide na v550... zato on ima skinove, a ja sam sa ovim flex-om probao se što više njima približitiIzvorno postao hrcko
![]()
Bookmarks