3 puta pogriješiš kod i gotovo ti je s mobom, onda samo možeš otključavatIzvorno postao vizionar
Nešto nisam na dobroj nozi s tim otključavanjem, imam osjećaj da ćeš ako zaključaš mob na kraju završit na Nokijinom ovlaštenom servisu
kakva su vasa iskustva sa koristenjem Lock Phone opcije u Settings-Security meniju?
Interesuje me da li postoji odredjeni broj puta koliko se moze ukucati pogresan kod pre nego sto se telefon potpuno zablokira, ili se netacan kod moze uneti bezbroj puta?
Pitam jer sam na vise mesta procitao da je jedini nacin da se resetuje kod, da se fleshuje telefon. Da li je to tacno?
3 puta pogriješiš kod i gotovo ti je s mobom, onda samo možeš otključavatIzvorno postao vizionar
Nešto nisam na dobroj nozi s tim otključavanjem, imam osjećaj da ćeš ako zaključaš mob na kraju završit na Nokijinom ovlaštenom servisu
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Neznam dali ti blazzer misliš na to što i vizionar.
Uglavnom, kada 5 puta krivo upišeš kod telefona, on će se zakljućati na 5min. Mislim da tako ide stalno i da se ne zaključava za stalno.
Istina dark je ispravno rekao! Nece se zakljucati za stalno! Zakljuca se samo n aneko vrijeme i kasnije opet mozes ukucavati kod! Na ovoj stranici nadji software za unlock nokie, ukucas seriski broj mobitela i software u izbaci univerzalni kod za otkljucavanje z atvoj telefon! Ali samo za Nokiu!
Evo ti stranica na kojoj mozes naci software za unlock master koda-pa probaj! http://nfader.z-host.ru/
E vidiš to ti je razlika između SX-a i Nokie, ja sam mislio da je isto
Pošto vi živite u boljoj zemlji to vama nije neki velik problem
Al ja sam svoj mob morao iz Mostara u sarajevo poslati da ga poprave
nakon 5 pokusaja 5 minuta...Izvorno postao vizionar
10 pokusaja 30 minuta... itd itd..
To jos nisam vidio, imao sam tih problema ovaj tjedan sa nokiom 6630. Ukucao sam barem 30 puta pogresan kod, ali je opet bilo 5min.Izvorno postao khideg
Hvala vam na odgovorima! Nevjerovatno koliko ljudi lupeta oko ove opcije, pa su me isprepadali kako je opasna. A u stvari je vrlo korisna.
Thanks!![]()
Ja imam 6600 i kad 5 puta krivo ukucas kod mobitel se sam zakljucava na 5 min i nakon toga ponovo ukucas kod i sve radi!!!
Bookmarks