Na silu neznam baš može li se jer je u signons.txt to upisano nekim čudnim načinom..
Pretpostavljam da si probao obrisati cafe-ov pass iz saved passwords.. Jel tebe FF uopće pita da spremiš pass?
Zašto mi recimo zapamti passworde od nekih foruma a recimo od cafe.mobil neče??
Sve je novo instalirano i nema sigurno greške jer program radio prije FORMAT C normalno!
Dali postoji mogučnost da se na silu upiše password u Saved Passwords??
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Na silu neznam baš može li se jer je u signons.txt to upisano nekim čudnim načinom..
Pretpostavljam da si probao obrisati cafe-ov pass iz saved passwords.. Jel tebe FF uopće pita da spremiš pass?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Tools -> Options -> Privacy -> Passwords -> View Saved Passwords -> Passwords Never Saved
Pa vidi da ti tamo nije i cafe.mobil.hr, ako je pobriši ga. Ukoliko niti to ne upali napravi si Bookmark kojem za url (location) stavi:
Odi na forum i klikni na taj bookmark, nakon toga se ulogiraj i trebalo bi raditi...Code:javascript:(function(){var ca,cea,cs,df,dfe,i,j,x,y;function n(i,what){return i+%22 %22+what+((i==1)?%22%22:%22s%22)}ca=cea=cs=0;df=document.forms;for(i=0;i<df.length;++i){x=df[i];dfe=x.elements;if(x.onsubmit){x.onsubmit=%22%22;++cs;}if(x.attributes[%22autocomplete%22]){x.attributes[%22autocomplete%22].value=%22on%22;++ca;}for(j=0;j<dfe.length;++j){y=dfe[j];if(y.attributes[%22autocomplete%22]){y.attributes[%22autocomplete%22].value=%22on%22;++cea;}}}alert(%22Removed autocomplete=off from %22+n(ca,%22form%22)+%22 and from %22+n(cea,%22form element%22)+%22, and removed onsubmit from %22+n(cs,%22form%22)+%22. After you type your password and submit the form, the browser will offer to remember your password.%22)})();
Zadnji uredio gog : 18-04-2006 u 23:32
e da ne otvaram novu temu meni u operi u history-u nema cafe.mobila ( ja sam nisam pokušavao ništa osim reinstala)
e da gog isključi smajlije u postu poviše
Gog TNX ovo tvoje je uspjelo; iako nisam imao ni u Passwords Never Saved upisan forum!Izvorno postao gog
E sad (možda gnjavim -ALI) forum mi upise ime i pass, ali ne logira automatski kao prije, čim otvorim stranicu, nego moram prvo stisnuti "dugme" Log in !
George Eliot
ako ti je sve novo, (sejvaj bookmark ak imaš )probaj ovo pobrisat, i onda sve na čisto upisat username i pass, kad se logiraš, zatvori firefox bez log out-a, i ponovo pokreni, pa vidi dal će se automatski logirat, il ćeš opet morat kliknit na log in sa sejvanim pass-om....
C:\Documents and Settings\Vuki vjerojatno\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles
Password uIzvorno postao zerobravo
Tools -> Options -> Privacy -> Passwords -> View Saved Passwords -> Passwords Saved
sada ima ali svaki put kada izađem s FF (nikada ne radim Log Out) i kada se ponovo otvara stranica upiše on automatski user name & password ali se ne logira automatski nego moram ja stisnutu Log In tek tada me logira.
Prije mi je uvijek po otvaranju stranice već bio logiran forum!
Malo me nervira stiskati svaki put ali ako nema pomoći nego budem morao tako hebiga
Gog help daj otkri još koju foru nama BEZJACIMA(Harry Potter)
George Eliot
Očito ti ne zapamti kukija. Moraš to uključiti.Izvorno postao Vuki
Tools, options, privacy, cookies - pa se tamo malo poigraj.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
NO!!! cookies već svi dozvoljeni u FF Options.Izvorno postao whiteboy
![]()
George Eliot
Ja bih probao reinstalirati firefox. S tim da bi prije instalacije novoga maknuo stari i pobrisao sve iz C:\Documents and Settings\TVOJ_USERNAME\Application Data\Mozilla
Provjeri samo gdje su ti mailovi spremljeni ako koristiš Thunderbird, mada mislim da nisu u tom direktoriju...
Ni sam ne znam kako ali sam više puta ponavljao operaciju što mi je Gog preporučio prvi puta.
I sada je sve OK!!
Ne znam kako ali je važno dali je NE označena oznaka "zapamti me" na samome logiranju jer kada je označena FF uopče neće da zapamti pass.
Ponovo mi se sve automatski logira pri otvaranju stranice foruma.
Interesantno da takovih problema nisam imao sa drugim forumima nego samo sa cafe.mobil!
Dali se to može dogoditi zbog >> Powered by: vBulletin Version 3.5.1
George Eliot
Može, nisi jedini sa sličnim problemom, googlaj malo pa ćeš vidjeti. Jedan tip se suprotno od tebe nije mogao uopće izlogiratiIzvorno postao Vuki
![]()
Bookmarks