e ovako vrlo jednostavno skini rsd lite zatim podraži na forumu frimware i bootloader zatim ugasi mob te uštekaj USB u njega zatim ga upali tako da držiš * i # te pokreni rsd lite zatim prvo ubaci bootloader te zatim frimware i problem riješen...
sa programom P2KMenuEditor_v23 htio upaliti skrivene menije i kad sam ubacio u mob promjenili su se meniji. opet sam vraćao na staro i sve je krivo krenulo. Mob. sad ne mogu upaliti,pojavi se samo uvodni dio. Molim pomoć
e ovako vrlo jednostavno skini rsd lite zatim podraži na forumu frimware i bootloader zatim ugasi mob te uštekaj USB u njega zatim ga upali tako da držiš * i # te pokreni rsd lite zatim prvo ubaci bootloader te zatim frimware i problem riješen...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
skinio sam sve kako si napisao. upalim mob sa *+#+on i očita nešto. spojen je na komp. rsd lite ga ne može naći. probao sam u drugim programima pa isto. upalim ga i zablokira na uvodu hellomoto. rsd ne čita bootloader E1000_boot_5[1].F.1.smf. samo čita *.shx,*.sbv,*.hs. šta da radim??
koji bootloader imaš u mobitelu?
ako ti pokazuje da imaš 0.6.3.1 onda ubaci soft R26LD_U_83.39.15l i sve će ti raditi!
Oživio je. hvala još jednom na pomoći. ubacio sam R26LD_U_83.39.15I_LP002F_DRM0001_USE1000SAUFIR2600 5_1FF.rar. A bootloader je ostao isti koji je bio u mobu. Radi sve normalno. Još bolje osim šta sad ne mogu prebacivati iz moba na karticu i obratno. a i nije mi uključen java loader,motomixer možda i još nešta. tko zna. ni na vodafonovom softu nisam to imao.
kako bi mogao da mi poruke prebacuje u mob i upaliti ostale stvari da rade??Izvorno postao GoGs
DA. 0.6.3.1 je.
Imaš program LeaderGL_FlexEditor_10.4_XP sa kojim to sve radiš.....
Tamo imaš sve!
Bookmarks