Pitaj zappana na Private(možda ti prije odgovori),on ga je testir´o.
Imam dilemu oko kupnje ta dva mobitela. Što mi vi preporučujete.?
Ima li panasonic real time snimanje kao samasung (na samsungu kad snimam kamerom mogu na ekranu vidjeti što se snima i onda slikati kad je pravi trenutak, ima li panasonic tu mogučnost?
Hvala.
Pitaj zappana na Private(možda ti prije odgovori),on ga je testir´o.
Ja favoriziram Panasonic!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
to da na ekranu vidiš scenu kao na televiziji pa da okineš kad želiš ima i panasonic GD87... imaš i ogledalo pored objektiva kamere da možeš uslikati autoportret. test telefona se može pronaći online na mobil.hr... link bi se mogao promijeniti uskoro jer postoji mogućnost reorganizacije stranice s testovima, no za sada je: http://www.mobil.hr/index.php?id=1&rid=1&gg=1&ss=1
kvaliteta slika je okej, ali je rezolucija relativno niska (ovisi za što će ti trebat te fotke...). ne znam koliko 'jaku' kameru ima samsung, nisam ga imao u rukama. slike od panasonica možeš naći u ovom forumu: odi na popis tema u panasonic forumu, imaš ispod padajući meni u kojem odabereš da ti prikaže postove u zadnjih 6 mjeseci ili čak godinu dana i potraži, naći ćeš temu o panasonicu GD87 u kojem sam ostavio slike koje sam uslikao njegovom kamerom....
osobno, ali strogo osobno, sam ljubitelj panasonica što ne znači da je samsung loš... izbor ipak prepuštam tebi
Nemoj odlucivat radi jednog misljenja s jedne strane u ovom slucaju panasonica.Ja volim i Panasonic i Samsung ali da sam u istoj situaciji kao subtex onda bih tel. kupio tek kada mi odgovori neko ko zna sve o V200?
Ja bi moj glas dao Samsungu zato sto>
-ima Javu
-imenik 500 mjesta,a Panasonic samo 200
-manji je,laksi i ljepsi
-zbog one rotirajuce kamere koja mi se svidja
-mislim da ima veci spoljasnji zaslon
ALI Panasonic ima malo veci ekran 132x176
Ako si gladan pojedi nesto
ovo bi trebalo ici pod usporedbe!
Pa subtex je novi u forumu,polako....
Premjestit će to već zappan, u krajnjem slučaju na ljeto... zappane javi ako trebaš pomoć.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Evo, kupio sam jučer Panasonic i mogu reći da sam jako zadovoljan. Mobitel je odličan, a tek kamera....
P.S nimda oni svi podaci o Samsungu su O.K ali to da je ljepši.....baš i ne
Da li netko zna da li se kod nas može kupiti data kabel za gd87 i gdje?
S kablom samo problemi bolji je IrDa.
A to sam nimdi JA rekao! Jelda! btw nimda kako služi IrDA?
Super radi napunio sam tel.do kraja
Sam ti rekao! Samo ti slušaj whiteboya!
E subtexu koji tel. ima bolju kameru Samsung ili Panasonic ?s obzirom da si oba imao u rukama
E pa moram priznati da Samsung ima nešto bolju
Zadnji uredio subtex : 28-04-2003 u 17:35
E pa moram priznati da Samsung ima nešto bolju kameru ali Panasonic ima bolji i (nešto malo)veći ekran
Moja dva druga imaju GD87 i V200, V200 je prema meni mnogo bolji,ima bolju rotirajucu kameru, nesto je jeftiniji i ima bolju polifoniju
Kako kome meni je Panasonic ljepši.
nasao sam GD 87-icu polovnu za 2200 kuna,ali je malo izgrebana i ne da mi se kupit je
Panasonic mi se čini boljim izborom...
Ljepši mi je i nekako privlačniji.
She is my sin...
ne znam, meni se cini da je v200 napredniji dosta, a u svakom slucaju puno noviji mob...![]()
meni je također V200 bolji
Bookmarks