probaj ponovni format na mobu... onda u komp... nadam se da nije otisla neka zona za podakte.Izvorno postao (s)misao
Formatira sam MMC na N-gage kartica je od 256MB,nakon formatiranja karticu mi ne pripoznaje više računalo kad se kao i prije spojim priko usb-a,mislia san da se kartica pokvarila ali mobitel je vidi,odnia u foto studio da provjere na čitač kartica i onda je računalo pripoznaje.u čemu bi moga biti problem, sad sam prisiljen koristiti org kart. od 32MB.
(Onaj koji Zna Znanje=No Pain No Game)
probaj ponovni format na mobu... onda u komp... nadam se da nije otisla neka zona za podakte.Izvorno postao (s)misao
i ja imam istu stvar ali na kartici od 32mb pa se nisam previše trudio doznat o čemu se radi,naime ona radi normalno u mobitelu,a kada je ubacim u card reader dobijem ikonu "slomljene" kartice i računalo ju nevidi,formatiro sam ju nekoliko puta u mobitelu no ništa....evo nije pomoglo ali da se vidi da nas ima još![]()
Ja sam zbog toga formatirao racunar, i sad radi !!!
Probajte formatirat na racunalu. Samo pazite da nemate lozinku jer onda racunalo ne vidi karticu.
Ja sam svoju karticu formatiro u mobitelu i normalno je radila u racunalu
Bookmarks