Izvorno postao
Krompirko
Pa ti uzimas maticnu sa starim chipsetom 865PE, to je razlog zašto ona ima AGP
Mislim da je daleko isplativije uzeti nešta sa minimalno I915 chipsetom, nesta iznad... DDR2 te izadje jeftinije, pa si tu u plusu koliko bi više dao za matičnu..
definitivno prijeđi na PCIE, jer se kasnije pokaješ možda...
A sad ono što bi po mome teb odgovaralo je ono što si reko da ne želiš uzeti...
Prvo, vjeruj mi, ja sam ljubitelj Intela i imao sam prije soc478 ploču, najjaču u seriji za 478 procesore, 1GB rama, 9800XT
to se sve prodalo i ja sam prešao na sljedeće:_
AMD 3000+ sa Asrock Dual Sata2 pločom i memoriju sam ostavio sa starog kompa. kako Dual Sata2 ploča ima i AGP i PCIE, to je bilo dobro jer nisam morao mijenjati grafu... Kroz vrijeme , kad sam našao kupca za grafu, ja sam ju prodao i kupio 6800TD. Nađoh kupca za komp, prodam sve to u tjedan dana jer sam shvatio da ako imam pcie šta će mi AGP slot, i kupio sam AMD 3200+ Epox nforce4 ploču i X800XL... stvarr je da sam malo nadoplatio, a procesor radi daleko bolje od onoga intela...
Ja sam uvijek bio za Intela, ali opet ne želim grdno pogriješiti, pa mi je i bitno koji je procesor bolji...
Sad opet prodajem ovo, jer smatram da mi laptop treba, pa eto kad se proda, onda ću dobiti neku lovu, i onda ili ide Opteron+ DFI + 7600GT ili ide Laptop sa nekim Centrino procom...
U biti cijenovno do 1300 kuna, najbolji ti je izbor AMD3000+ i 3200+... ima sve kao Intel (SSE SSE2 SSE3, ali ima i 3D now i dosta tehnologija implementiranih u sebe, odličan memorijski kontroler...)
eto, razmisli
Bookmarks