Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 31
    Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    Samsung Note2
    Operater
    Vipnet
    Bodovi
    7.539
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.539, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post VIP- poslovni korisnici 6 mj bez pretplate

VIPNET je od danas uveo promociju:
    Za sve nove poslovne pretplatnike nudi se 6 mjeseci oslobadjanje od pretplate. Mislim da to nije nimalo fer prema poslovnim postojecim korisnicima koji uz iste uvjete kao i novi placaju pretplatu od samog pocetka.
    Definitivno los i nimalo fer potez prema postojecim pretplatnicima...Ali samo nek daju, isteci ce i nama ugovori pa da vidimo kome cemo ponovno dati povjerenje...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Aleksej
    VIPNET je od danas uveo promociju:
    Za sve nove poslovne pretplatnike nudi se 6 mjeseci oslobadjanje od pretplate. Mislim da to nije nimalo fer prema poslovnim postojecim korisnicima koji uz iste uvjete kao i novi placaju pretplatu od samog pocetka.
    Definitivno los i nimalo fer potez prema postojecim pretplatnicima...Ali samo nek daju, isteci ce i nama ugovori pa da vidimo kome cemo ponovno dati povjerenje...
    pa .....gledaj to kao poriv da razmislis sljedeci puta prilikom obnavljanja pretplate...
    ja sam bio na simpi...pa posle 6 godina mi me nitko nije pocastio na t comu jednom besplatnom porukom...pa cim je dosao telac ja presao kod njih...
    e sad...cekaj da ti istekne pretplata...vidjet ces kako ce te zivkati....pa im spomeni to...

Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    Samsung Note2
    Operater
    Vipnet
    Bodovi
    7.539
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Imas pravo...

Da slazem se sa tobom. Oduvijek vjerujem u VIP, njihov sam korisnik od prvog dana VIPneta i sada tako...Uopce ne razmisljaju na postojece korisnike, a ovo danas sa novim poslovnim korisnicima im je vrhunac ZAPOSTAVLJANJA POSTOJECIH korisnika...A uz to da spomenem da kad smo potpisali ugovor 03.10.2005. za poslovnu tarifu, dali su mi samo jedan mobitel iz ponude i to na 1 broj VPNa a na drugi nisu sa objasnjenjem da je korisnik prije 11 mjeseci vec dobio 1 mobitel i da je to vezano uz broj. 100 puta sam ih zvao i trazio objasnjenje kako mogu tako gledati kad smo mi potpisali novi ugovor za poslovnu tarifu a taj broj je bio prije privatni i nema nikakve veze sa novim ugovorom...ali nista, nisu reagirali. Al sve sam to nekako zaboravio ali ovo danas je katastrofa sto se vipa tice. Totalno NE-FER prema namo koji smo uredno placali i placamo pretplatu (u mojem slucaju 2 pretplate-jedna na 100 i jedna na 200 kn) i zao mi je sto moram reci a i moje kolege koji isto razmisljaju, priupitat cemo se najozbiljnije kome cemo poklonit povjerenje u slijedecem potpisivanju ugovora...Eh dragi VIPovci...

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malo mi je bedast taj tvoj pogled jer ovo je akcija pridobivanja novih korisnika (uoči riječ novih), a ima i caku, ukupan period ugovornog vezivanja je 24 mjeseca, i to što ti osjećaš nije zapostavljenost nego ljubomora (dječja). Lol, sad bi svi besplatno prekini ugovor i zasnuj novi i imat ćeš 6 mjeseci besplatno

Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    Samsung Note2
    Operater
    Vipnet
    Bodovi
    7.539
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hehe..vipovac???

Nije istina, ugovori su na 12 mjeseci...al i dalje tvdim NISU FER! A ti pricaj kolko hoces...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja stvarno nemogu vjerovat.
    Ne fer je politika i Sonyericssona,Nokije,Motorole,Renaulta,Opela,VWa,B MWa,Toyote,Samsunga,LG-a zato jer prodaju nakon nekog vremena prozvode po manjoj cijeni. Sram ih može biti kako recimo telefon koji sam ja platio 2700 kuna kasnije prodaju za 591 kunu.
    To je tršino natjecanje borba za nove korisnike.
    dobar grah daleko se čuje

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To stoji, ali stoji i nezadovoljstvo postojećih korisnika. A koliko će ih raskinuti ugovore ili pobjeći drugom operateru nakon isteka ugovora, ostaje da se vidi.

Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa onda bi to trebali omoguciti i za postojece korisnike!

VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slažem se da si razočaran kao postojeći korisnik, ali to je taj zakon ponude i potražnje! Kapitalizam!
    Čuj, pokušaj ispitati možeš li ikako dobiti nešto od te ponude, npr. razvrgnuti ugovor, pa ga opet potpisati ili sl.
    Ja se sjećam promotivnih akcija za VIPme, kad su novi korisnici imali dosta privilegija (npr. ono kad su uveli Teen-tarifu s besplatnim razgovorom između 18 i 19 sati).
    Što možeš. Ništa. Glavu gore!

Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    Samsung Note2
    Operater
    Vipnet
    Bodovi
    7.539
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tako je

E da..bilo bi fer da omoguce i za postojece korisnike tih 6 mjeseci free ako vec daju za nove. Nemam nista protiv da davaju free mobitele ili mobitele sa popustom za nove korisnike ali ovo da novi pretplatnici budu u istom tarifnom modelu kao i postojeci koji placaju redovno pretplatu i po nicem se ne razlikuju od novih to je tako "nisko" od strane VIPa...Ali ako oni misle da je to "ok" onda samo neka nastave tako...vrijeme ce pokazati svoje.

Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    Samsung Note2
    Operater
    Vipnet
    Bodovi
    7.539
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Prekid pretplate

Nego da vas pitam...kako stoje stvari u vezi prekida pretplatnickog odnosa? Koliko znam, mora se platit sve mjesecne rate do kraja ugovora?

VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E da..bilo bi fer da omoguce i za postojece korisnike tih 6 mjeseci free ako vec daju za nove. Nemam nista protiv da davaju free mobitele ili mobitele sa popustom za nove korisnike ali ovo da novi pretplatnici budu u istom tarifnom modelu kao i postojeci koji placaju redovno pretplatu i po nicem se ne razlikuju od novih to je tako "nisko" od strane VIPa...Ali ako oni misle da je to "ok" onda samo neka nastave tako...vrijeme ce pokazati svoje.
    Ma tako bi ti bilo kod bilo kojeg operatera. Nije VIPnet iznimka. U biti mislim da bi ti ponudili uzimanje novoga broja, a Ugovor ne znam kako raskinuti.

VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako gledas malo rezultate vrijeme pokazuje svoje. ima dosta stvari koje su tu na forumu popljuvane a operateri biljeze samo vecu dobit i broj korisnika im se povecava
    Sad mi objasni psiholoski ucinak promocije ako bi svi imali istu cijenu !!!
    meni je isto glupo zasto samo firme mogu imati VPN i razgovarati medjusobno za 0 kn. To je cista nepravda idem u Strasbourg pa ce vidjet oni kad ih optuzim za diskriminaciju.
    dobar grah daleko se čuje

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he, ali Tele2 je iznimka, s obzirom na novu politiku, stari korisnici su u prednosti, a novi puše

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nije istina, ugovori su na 12 mjeseci...al i dalje tvdim NISU FER! A ti pricaj kolko hoces...
    aj ti lijepo ovdje: http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8907961&idnews=333602 pročitaj uvjete.

3. Svi novi Vip pretplatnici s Poslovnom tarifom 0 dobiti će sljedeću pogodnost: punih 6 mjeseci bez mjesečne naknade. Nakon isteka 6 mjeseci, korisnik počinje plaćati mjesečnu naknadu. Ukupan period ugovornog vezivanja je 24 mjeseca.
    I ne, nisam "vipovac", ali recimo ja ću raskinuti ugovor s njima za mjesec dana, i za razliku od termina zapostavljanja koristim termin nezadovoljstvo uslogom (krivo obračunati računi, nefunkcionirajući moj.vip, drastičan pad kvalitete pri razgovorima...) isto tako mi trenutno nenude neku akciju koja bi me zadržala. Raskinuo bi ga još prekjučer, ali imam prigodu da iskoristim 100kn bonusa kojeg su mi dodjelili za vip.club bodove (znam nije fer)

Znaš šta bi bilo fer... bilo bi fer da svi ljudi na zemlji imaju što za jesti. Al hebiga, mnogi su se rodili na krivom mjestu u krivo vrijeme... tako si i ti, možemo reći, potpisao ugovor u krivo vrijeme bez ikakve prisile i bez ikakve naznake da će te vipnet nagraditi nekim vanugovornim bonusima. Potpisao si ugovor, to znači da se slažeš s njima, a uz pretpostavku da si racionalan znači da ti je takav ugovor odgovarao tj. bio si dovoljno zadovoljan s njime.
    Sad imaš oportunitetni trošak vulgaris :bunny: i nezaboravi... ti si napravio izbor

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dobro, pa sta ste napali covjeka. Ima u neku ruku pravo, jer bi se po nekoj logici lojalnost trebala isto tu i tamo nagradit, ako je ne zelis izgubit. Cini mi se da im je ta politika dosta losa. Vjerojatno ce i privuci masu korisnika, ali isto tako bi ih to moglo kostat onih koji se npr. na Tele2 do sad nisu prebacili iz neke lojalnosti, jer su na Vipu od prvog dana i sl. Nije sad vazno sta je fer, jel boli njih za to sta je fer, ali moje misljenje je da im nije neki potez.

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    svaka akcija pa tako i ova ima svoje korisnike..puno ljudi nije potpuno preslo na tele2 i to jos uvijek pogoduje i vipu i tmobiletu a sve dok imas i jedan i drugi broj ti si njihov korisnik koji ceka iza grma dobru ponudu tako da na ovaj nacin oni opet kupuju vrijeme i ne smanjuju cijene dok im voda ne dojde do grla..

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    SE K608i U6
    Operater
    T nešto Vip vodaroda
    Godina
    59
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jdabic1
    svaka akcija pa tako i ova ima svoje korisnike..puno ljudi nije potpuno preslo na tele2 i to jos uvijek pogoduje i vipu i tmobiletu a sve dok imas i jedan i drugi broj ti si njihov korisnik koji ceka iza grma dobru ponudu tako da na ovaj nacin oni opet kupuju vrijeme i ne smanjuju cijene dok im voda ne dojde do grla..
    potpisujem jer uvijek može jeftinije i bolje za manje novaca jer kako inaće vani dobiješ i vrh mobilne ponude u tarifi 0 a ugovor je i tako stvar principa ili oćeš ili ne
    abdbda

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao user_name
    Dobro, pa sta ste napali covjeka. Ima u neku ruku pravo, jer bi se po nekoj logici lojalnost trebala isto tu i tamo nagradit, ako je ne zelis izgubit. Cini mi se da im je ta politika dosta losa. Vjerojatno ce i privuci masu korisnika, ali isto tako bi ih to moglo kostat onih koji se npr. na Tele2 do sad nisu prebacili iz neke lojalnosti, jer su na Vipu od prvog dana i sl. Nije sad vazno sta je fer, jel boli njih za to sta je fer, ali moje misljenje je da im nije neki potez.
    u pravu si user...
    izgleda da se operatori utrkuju tko ce zadobiti sto vise korisnika...a nitko ne razmislja kako zadrzati stare...
    ja sam posle 6 godina simpe otisao na drugog operatera ...sad nek me vode kao ''virtualnog korisnika'' koji je samo u statistikama...hehhhehehe

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iphone 5
    Operater
    Vip
    Godina
    46
    Bodovi
    17.514
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.514, Nivo: 32
    Bodovi: 17.514, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa ionako cijelu predplatu možeš potrošiti.Jedini je problem što si ti vjerojatno uzeo vecu tarifu nego što ti treba, da bi dobio mobitel jeftinije.

Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    Samsung Note2
    Operater
    Vipnet
    Bodovi
    7.539
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo me opet...Ma ne zalim se ja ni na pretplatu ni na nista drugo. Po meni, tarifa mi je sasvim ok. Imam 100 kn mjesecno pretplati, 50 min free sa VIPom i besplatno unutar tvrtke, te jos 1 vip friends broj for free, 1 kn prema fiksnoj i VIP mrezi, 1,80 prema 098 i 095 (u promo razdoblju). Jedino sto me nervira, smeta i sto smatram VELIKOm POGRESKOM Vipa je to da nove i stare poslovne korisnike ne tretiraju na isti nacin. Stvarno nije fer da jedni placaju cijelo vrijeme pretplatu a novi su oslobodjeni, a i jedni i drugi su korisnici iste tarife koja se zove "Poslovna tarifa". Nek ovoj novoj daju drugo ime pa nek se zna da je to neka nova tarifa npr. "Posllovna 0 free 6 mjeseci" ili slicno. Inace ovo nema smisla...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Htc hero @ SenseHero b5
    Operater
    Tele2 K.O. 150
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gledaj ovo s financijske strane.
    Ako Vip ima, recimo, 250.000 korisnika s poslovnom tarifom 100, a ima ih i više, znači 25.000.000 kn se gubi u jednom mjesecu, puta 6 mjeseci...
    To bi značilo da bi Vip izgubio cca. 150-200 milijuna kuna na promociju...
    U nijednoj normalnoj firmi to nije moguće, tj. to je neizvedivo...
    www.oldiesclan.com

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jedino sto me nervira, smeta i sto smatram VELIKOm POGRESKOM Vipa je to da nove i stare poslovne korisnike ne tretiraju na isti nacin. Stvarno nije fer da jedni placaju cijelo vrijeme pretplatu a novi su oslobodjeni, a i jedni i drugi su korisnici iste tarife koja se zove "Poslovna tarifa". Nek ovoj novoj daju drugo ime pa nek se zna da je to neka nova tarifa npr. "Posllovna 0 free 6 mjeseci" ili slicno. Inace ovo nema smisla...
    Gledaj to ovako... kad prođe taj period od 6 mjeseci biti će jednako "zapostavljeni" kao i ti i to još puno razdoblje od 18 mjeseci za razliku od tebe koji više neće biti "zapostavljen" jer ti istječe ugovor i lijepo ga ne obnoviš... jeli ti vidiš u kojoj si ti u biti prednosti :bunny:

Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    Samsung Note2
    Operater
    Vipnet
    Bodovi
    7.539
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da to se slazem sa tobom hehe... Ipak ostat cu vjerav VIPu i dalje jer su kvalitetni sto se tice usluga,kvalitete a i cijena.Ono sto zelim ovim postom reci je to da im je "politika novih pretpatnika" u ovom slucaju totalno pokvarena i nimalo fer prema postojecim korisnicima i bilo bi red da to nekako isprave. Na njima je, a ako ne nek im je na dusi....ciaooooos!

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da to se slazem sa tobom hehe... Ipak ostat cu vjerav VIPu i dalje jer su kvalitetni sto se tice usluga,kvalitete a i cijena.Ono sto zelim ovim postom reci je to da im je "politika novih pretpatnika" u ovom slucaju totalno pokvarena i nimalo fer prema postojecim korisnicima i bilo bi red da to nekako isprave. Na njima je, a ako ne nek im je na dusi....ciaooooos!
    Eto vidiš, i zašto bi sad vip mjenjao svoju politiku kad zadražava stare korisnike iako se osjećaju "zapostavljeno" i dobiva nove na ovakvim akcijama.
    Pa kud ćeš bolje akcije od takve

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove