Nije se cesto njegovao i odrzavao, pa ga je odnijela Maca Papucarica!
Malo strpljenja...biti ce opet tu!
Zasto nema Brzog odgovora više? to olakšava stvari..
Nije se cesto njegovao i odrzavao, pa ga je odnijela Maca Papucarica!
Malo strpljenja...biti ce opet tu!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
privremeno je isključen zbog problema s AJAX funkcijama koje koristi i koje su zablokirale, a ne znam zašto... u međuvremenu, koristite normalni reply (to je ovakav gumb ispod zadnjeg posta u temi pa lijevo:)
valjda će se ubrzo vratiti na normalu, ovako mi je čak nekada mrsko kuckati okolo da bih nešto napisao...............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
stvarno fali dosta taj brzi odgovor... jer moras se vracat ako zelis nesto jos jednom provjeriti![]()
!VRATITE NAM BRZI ODGOVOR OVO JE PREKOMPLICIRANO UMRIJET ĆU BEZ NJEGA!!!!![]()
![]()
![]()
There are no shortcuts in evolution.
Ljudi, je li vam zapp rekao da kad ga uspije vratiti, da će to učiniti... Kaj mislite da ga može samo tako ponovno aktivirati, ali neće? Neki su prelijeni...
@maxrox, kaj se moraš vraćati? Nisi skužio da ispod prozora za unos poruka imaš sve poruke iz threada?
nadam se da ce se ubrzo vratiti![]()
Bookmarks