Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2
    Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

L7V: Ne kuži da je zauzeto

Ovo je u biti nastavak problema kojeg sam već postavo ovdje. Upravo sam u firmi testirao: nazvao sam kolegin broj koji je bio zauzet i L7 mi je jednom javila da je "call failed", a drugi put nije ništa javila (ni nakon 2 minute uspostavljanja veze). Čim sam oslobodio liniju, isprve sam uspio nazvati.

Čini mi se da mi L7V ne kuži baš najbolje kad je zauzeto. Postoji li noviji FW koji rješava taj problem? Stvarno mi je problem držati mobitel na uhu minutu ili ne znam koliko da mi se on smiluje uspostaviti vezu ili dat poruku da nije uspio..

Shegac

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao shegac
    Ovo je u biti nastavak problema kojeg sam već postavo ovdje. Upravo sam u firmi testirao: nazvao sam kolegin broj koji je bio zauzet i L7 mi je jednom javila da je "call failed", a drugi put nije ništa javila (ni nakon 2 minute uspostavljanja veze). Čim sam oslobodio liniju, isprve sam uspio nazvati.

Čini mi se da mi L7V ne kuži baš najbolje kad je zauzeto. Postoji li noviji FW koji rješava taj problem? Stvarno mi je problem držati mobitel na uhu minutu ili ne znam koliko da mi se on smiluje uspostaviti vezu ili dat poruku da nije uspio..

Shegac
    da, ustanovilo se da je to očito BUG, samo je pitanje jel to ispravlja nadogradnja firmwarea... treba probati pa vidjeti, mada sumnjam...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. se ko kuži u teleskope?
    By panka in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 26
    Posljednji post: 28-12-2003, 14:00

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove