Sve ti je već odgovoreno na ovom podforumu... I moguće je staviti WM2005...![]()
evo kupio sam prije tjedan dana svoju motorolicu pa bi me zanimalo par pitanja posto sam novi u ovom svijetu:
-dali postoji mogucnost instaliranja novih windowsa na mob i kakva je prodecura
-i dali postoji mogucnost sinkronizacija u stilu da ja surfam internetom na mobu ali iskljucivo preko kompa tj preko njegoe veze??
neznam jesu li glupa pitanja , ali radujem se odgovoru![]()
Sve ti je već odgovoreno na ovom podforumu... I moguće je staviti WM2005...![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Izvorno postao Tito Puentes
ne bih rekao da na MPx220 moze WM2005. MPx200 vec da
kaj jel ide ili nedje?????
Izvorno postao Shpaolin
ne
sto se tice spajanja ne net preko PCevog dsl, cable ili modema evo copy paste uputa:
U activesyncu:
To connect to the internet through your computer you can simply connect it with Active Sync, click tools, options, rules, and select either the internet or work (version 3.8). In version 4.1, its under File, Connection settings. On my MPX220, in internet explorer options, connections, select network the internet and automatically detect settings.
U mobu:
goto setting>data connection. on internet connection choose pass through connection
e hvala puno, da iskreno kazem nisam ni znao kaj sve ovaj mob moze
jel mi moze jos reci kakve linkove sa ovakvim finticama
Zašto ne? Tome i duggi su stavili wm2005 na mobitel... A imaju mpx220...Izvorno postao tomios
![]()
hmm, nisam nigdje nasao how to...Izvorno postao Tito Puentes
podijelite onda sa nama
Koliko sam vidio nema neke razlike između mpx200 i mpx220, osim što se kod mpx220 baterija očito ne vraća u uređaj... Znači kod updeit-a, bateriaj ostaje izvan mobitela...Izvorno postao tomios
Informacije o tome sam našao na ovom forumu na threadu o novom wm2005 za mpx200, i na njemu sam vidio da je Tome stavio na mpx220 wm05 kao i duggi s time da je duggi imao nekih problema u radu uređaja a tome se više nije javio...
Dakle moguće je, mobitel poslije toga radi - nekako, a je li preporučljivo, to treba vrijeme pokazati...![]()
To su priče za malu djecu, a evo razlozi zašto:Izvorno postao Tito Puentes
1. Iako su mpx200/mpx220 slični mobiteli oni se po arhitekturi daleko razlikuju. Prvo zbog različitog procesora koji ih pogoni te ugrađene radne memorije.
2. Zašto se onda WM2003 koji je namjenjen za mpx220 ne može staviti na mpx200
3. Ako bi bila istina ovo što vi govorite, a to je gotovo nemoguće onda bih ja na svoj MDA Compact mogao staviti WM05 jer na MDA COMPACT 2 ide WM05,a čak COMPACT2 ima 200 Mhz Procesor dok moj 416 Mhz ---> drugim riječima ne mogu jer je arhitektura procesora na COMPACTU2 drugačija nego na mom, a time je i sam OS napisan drugačije. Možda netko tko zna programirati će ovo shvatiti.
Jedina šansa da se stavi WM05 na mpx220 je da dotični WM05 netko prilagodi iz samog Microsofra ili neki freak koji se u to kuži totalno.![]()
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Svakako ima logike u tome što kažete... A to bi objasnilo i ponašanje mobitela od duggog nakon što je stavio mw05 na svoju mpx220...![]()
cudi me da mu se i "ponasa"Izvorno postao Tito Puentes
to ko da je u Fiću sipao diesel![]()
evo nabavih mpx220 pa da ne otvaram novu temu;
-kad mi netko šalje nešto preko BT-a ja ne vidim da mi šalje (nigdje mi ne pokazuje), te na kraju kad završi slanje onda mi se tek prikaže da sejvam. dali je to neki bug ili?
-jednom mi se zablokirao odjednom, morao sam napraviti restart, čitao sam po forumu da ima neki azijski firmware (ako se ne varam), pa bi ja to ubacio samo da mi netko objasni kako napraviti backup postojećeg, navodno je taj azijski bolji od ovog koji imam.
-nekad mi se zna dogoditi kad pokrećem neki mp3 preko file managera, pa izbaci "file cannot open", tako nest u tom stilu. te onda moram posebno pokretati WMP da mogu slušat tu mp3-cu, u čemu je problem?
jos da nadodam, evo imam ga 2 dana pa dok se ufuram u to kako instalirati programe i ostalo, pa me zanima koji program je najbolji za mjuzu (ili je dobar i ovaj wmp?) dali mogu otvarati .doc i ostale fajlove, npr dali mogu instalirati neki codec recimo za divx, i kad kodiram video koja reza je najbolja i koji bitrate video da ne opteretim mob. i koliko košta kartica od 1 GB ili 512MB?
i ja ga nabavio...imao sam prije mpx200 i zaboravio sam kak je sve to dobro...
Ja ti za gledanje divix xvida wmv mpeg.... kotistim TCPMP http://picard.exceed.hu/tcpmp/test/Izvorno postao nicx
ujedno ga i koristim i za slušanje muzike, program mi se čini dosta bolji nego betaPlayer!
bitrate za divix uglavnom koristim nekih 200 kbps video + 64 audio = 264 kbps slika je odlična!
A sto se tice miniSD ja sam ga kupio ovaj mjesec u kvarku dao sam nekih 225 kn za 512mb! aj uživaj
Motorola Mpx220 odavno crko ali nostalgija.. > Samsung G810 > Nokia 6210 navigator > Samsung i7500 Galaxy...> HTC Hero
ej kako se to instalira?
skini ovaj file
http://picard.exceed.hu/tcpmp/test/t...ne.0.72RC1.cab
stavi ga na mob, i preko file explorera pokreni file
Motorola Mpx220 odavno crko ali nostalgija.. > Samsung G810 > Nokia 6210 navigator > Samsung i7500 Galaxy...> HTC Hero
hvala. dali se može nekako sredit da kad priključim kabel u mob da se ne puni automatski?
Zadnji uredio nicx : 01-04-2006 u 15:46
ne, jer ti kabal od kompa ide u onaj isti utor kao i punjac.Izvorno postao nicx
već kad smo kod toga.jel mogu ja pregledavat MMS prek kompjutera.mislim, nekak ga download sa moba na komp?
Motorola MPX220@T-mobile
mozes, ima nekoliko programa. ja koristim Jeyo Mobile Companion v1.1
hmm....nisam baš našao ono što sam tražio u tom programu...
možda me nisi skontao.
Netko mi je poslao MMS, u njem se nalazi text i slika nekakva.E sad bi ja trebao da taj MMS otvorim (downloadam sliku) sa kompa.Probao sam postavit da se spaja prek interneta, al opet neće da downloada MMS (bez da potrošim pare na mobu).
Motorola MPX220@T-mobile
Nisam skroz razumio ali možda ovo pomogne: Vip ima na svojim stranicama opciju gledanja pristiglih mms-ova za svakog korisnika, pa možda ima i T-mobile nešto slično na svojim stranicama... A osim toga na ovom forumu imaš vrlo dobre mms postavke za mpx220...
Bookmarks