ja vec 2 sata pokusavam provjeriti stanje na racunu i ne moze .
Već skorom 3-4 sata nemoguće zvat nekoga na Tele2, i iz Tele2 nekoga zvat na bilo koji broj. Samo sms, za područje Međimurja. Razočarani sam, hitno morao obavit razgovore i nisam mogao, nikog živog se ne može zvat.
ja vec 2 sata pokusavam provjeriti stanje na racunu i ne moze .
JA uopce nemogu zvat mreza 5 ali od telefoniranja nista.
Moguce da su radovi na mrezi....
vjerojatno nadogradnja mreze, ali sad meni sve radi... jbg, djecje bolesti, ali bit ce bolje valjda...
je , evo i ja provjerio da nemam love na racunu . sad mogu uzeti pretplatu napokon![]()
Ja sam htio čekirati koliko sam potrošio slanjem poruke na 880. Prošlo je već cca 2 sata i još nema izvješća... Vrlo vjerojatno da će mi odjednom doći jedna te ista poruka u 10-ak navrata...
nešto je izgleda opako puklo ...zvala sam frendicu prije kojih sat-dva i nisam ju mogla uopće dobiti na 095. slala sam joj i poruku ali joj ništa nije došlo. kad smo se napokon čule požalila se da ima problema sa mrežom zadnjih par sati...
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Sad je kod mene sve ok.
Takodjer..Ko ce ga znati.Izvorno postao jomba20
slican sam problem imao oko 20h i sada maloprije oko 1h...nije uspjelo pa sam bez veze pokusao upisat +385 i uspio nazvat a sad da li je sredilo ili je 385 pomogao ( u sto cist sumljam)Izvorno postao exotica
prije cca. pola mj. sam poslao "tpo" na 880 da vidim stanje... poruka izvješća mi je došla oko 15-ak puta poludio sam... ali sad je sve ok od tada nikakvih problema s teletom...
Seriously?
problem je i u t-mobile mreži, ali samo na pretplati, na simpi mi radi OK
znači problemi su bili širom Hrvatske?!
jer se to i meni desilo između 21-21h jučer u Puli!
nema vece face od Isusa
pala je mreza. drugi puta ovaj tjedan.
dobar grah daleko se čuje
Koja je sad pala? Obe tri?
Sto drugi puta ovaj tjedan, pa tek je utorak?
Tele2 je isto pao i prije neka dva tjedna, takodjer je ponedjeljak bio.
Normalno da to nema veze. Meni su svi brojevi u imeniku sa +385 ispred pa isto nije šljakalo.Izvorno postao jdabic1
mislio sam u tjedan danaIzvorno postao JBT
dobar grah daleko se čuje
to je jer se mreža razvija pa joj treba vremena da se uhoda...
poslije nekog vremena će sve biti u redu tako da ne morati brinuti
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
da...da...razvija se....kako da ne...Izvorno postao macak_os
daj pa razvija se vec 6 mjeseci....
koga briga jeli se razvija...hocu u datom trenutku da mogu zvati...i poslati poruku....
ako ja placam onda hocu uslugu koju koristim...
ako to nemogu onda sto mi vrijedi moj mobitel...mozda da ga nosim da ga ostali mogu vidjeti kako je lijep i skup...
ja dnas nisam nikoga mogao zvati oko 11....
hmmm....
zasto prilikom ugovora nekazu da nisu u stanju normalno funkcionirati...da imamo crno na bijelo...pa da onda odlucimo kojeg operatera uzeti...
a svi se ovdje pitaju zasto nece niko da predje na tele2...ima raznih ''teorija''...
samo molim bez posipanja pepelom kako su oni novi i kako im treba vremena jer su i drugi isto takvi bili na pocetku....
Nitko ti ne jamci funkcioniranje mreze 365 dana u godini, 24 sata na dan. Isto tako, placas HRT pretplatu i HRT ti ne jamci da neces imati prekida u prijemu signala. Komercijalne televizije ne jamce oglasivacima de nece imati kvarove na pojedinim odasiljacima u HR dok njihova reklama bude isla. To je samo jedan primjer, HEP-u placas struju, a njih boli briga sto nekda dodje do nestanka. padovi mreze su normalna pojava, a za ocekivati je da ce ih tele2 imati sve manje.
Izvorno postao JBT
da..da za ocekivati je...
da da...oni su novi...
da da...
daj jbt....ako placam zelim odmah...koga briga dali ce oni imati u buducnosti sve manje ''padova''....
s tim da je HEP ipak mala iznimka jer ti ne mogu i neće naplatit struju koju nisi trošio (odnosno za vrijeme nestanka struje) a kod mobitela i HRTa svejedno plaćaš pretplatu
znas li ti sto za nasu birokraciju znaci 6 mjeseci?Izvorno postao revo
ocito nemas pojma koliko je birokracija i drzavna uprava spora u nekim stvarima, tako da ti dobijanje jedne obicne dozvole za 1 baznu stanicu odnosi vremena i vremena (i to ne tjedana vec mjeseci). Pogledaj slucaj RTL-a, koji je dobio koncesiju u 9 mj 2003., a poceo s radom tek vise od pola godine kasnije, i to prakticki s 'polovicom' usluge, iako nisu morali graditi mrezu odasiljaca i imali vec rijesena neka tehnicka pitanja.
pa i ja placam ADSL (i pretplatu i promet), pa mi zna ispadati i to u roku po nekoliko sati.Izvorno postao revo
takodjer tu su i problemi zbog nestanka struje, padova napona i problema vezani uz ostecenje osjetljivijih elektronskih uredjaja? mislis da ce ti to HEP nadoknaditi? malo sutra...
Bookmarks