mislim da je fora u drugacijoj podesenosti fokusa. kod t630 je postavljen da slike ispadaju ostre na manjim udaljenostima nego na k700
obrisano .
Zadnji uredio 091VIPkorisnik : 10-04-2006 u 19:19
mislim da je fora u drugacijoj podesenosti fokusa. kod t630 je postavljen da slike ispadaju ostre na manjim udaljenostima nego na k700
Mislim da je glavna razlika u kameri... Možda baš zbog ovog što je coma naveo...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nažalost mi tu ništa ne možemo jel tako?
I još nešto.
Piše za sony ericsson k700i da ima zoom 4× a ja mogu samo na 2×.
Jel tako i kod vas?
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Ja sam imao k700... Na najvećoj rezoluciji slike, imaš samo 2x zoom, a na manjim rezolucijama imaš 4x zoom... Razlog tome bi našao u tome da digitalni zoom u biti samo rasteže pixele slike, pa onda slika na max rezoluciji i 4x zoom-u (kod k700) ne bi bila dobra... Bila bi ti previše mutna. Ovako sa 2x zoom-om još može nekako proć...
Pogledaj na manjoj kvaliteti slike, pa ćeš vidjet da ima 4x zoom...
@baba kako si uspio uploadati na imageshack?mene nije pustio!
Inače taj upload inače ne koristim.
makar idemo malo OT, al nema veze...Izvorno postao 091VIPkorisnik
Mene isto zna nekad za#%&*"at... Onda 2-3puta rifresham stranicu, i sve radi...
vidiš jako zanimljivo da me neko pitao falio bi ali k750 bome najljepše slika i iz blizinr i daljine (jel možda k700 ima Makro ko i k750 za slikanje iz blizine
K700 nema makro "režim rada" kamere...
ubuduce malo pripazi na naslove i procitaj pravila
iPhone 5s 16 GB
Moja Tema se nije zvala 'ostrija slika na t630 nego na k700' nego 'da li je moguće...'.
Ovako bi nazvao temu kad bih bio uvjeren da je i kod ostalih tako i kad bi mi mobitel bio k700 a ne k700i.
Stoga perem ruke od ove teme.
znam da se nije tako zvala, ja sam promijenio naslov. I kakav je to naslov "da li je moguce"???Izvorno postao 091VIPkorisnik
ajde procitaj ovo:
http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=12&a=6
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks