Pa isto kao da ulazis u poruku sa SIM kartice. Sve poruke su ti na istoj listi.
kako da na d600 udem u poruke koje su spremljene na telefonu
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
Pa isto kao da ulazis u poruku sa SIM kartice. Sve poruke su ti na istoj listi.
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Vidim da svi govorite da se ulazne poruke spremaju na SIM a ne na mobitel... Zanima me da li se to da rješit, tj da se ulazne poruke spremaju na mob, a ne na SIM??
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
mene zanima ZASTO JE OUTBOX UVIJEK empty? -nis ne sprema u outbox![]()
Sad se točno ne sjećam da li D600 ima samo "outbox" ili ima i "sent items"...ako ima "sent items", onda pogledaj tamo...drugo, D600 ima opciju da pošalješ poruku bez spremanja ili da pošalješ poruku i automatski spremiš poslanu poruku. To imaš u meniju kada hoćeš poslati poruku...Izvorno postao dF@kk3r
Bom Chicka WahWah
ima oboje...ali kad saljes pritisni lijevu tipku (ne OK) i tamo odaberi "Posalji & spremi" pa ce ti onda spremiti u outbox...tj. sent
A šta ne postoji opcija da automatski sprema poslane poruke? Nego se baš svaki put mora stisnut i odabrat da se spremi...
a eto samo na taj način. Nekad je i bolje da ti bezveze ne sprema poruke (npr. samo odgovoriš OK i on ti to snimi) a nekad zna falit....kako kome...
To se slažem (za npr OK)... Nije da bi mi to smetalo, al ono, napišem neku poruku koju bi htio spremit, pa zaboravim, a jao mi onda...
Nije nitko odgovorio Ići, dali se moze spremati automatski na memoriju sms, a ne na SIM.
Im great in bed
I can sleep for days
nemoze,a to i mene buni,pregleda sam cijeli mobitel i nigdi nema opciju da spremi poruke na telefon jedino da ih rucno spremas sam,a to je malo iritirajuceIzvorno postao TheRoyalFlash
evo ja sam gledao i zapavo je vrlo jednostavno, kad napišeš poruku, stisnes ok i onda imaš opciju send koja je na 1. mjestu i aktiviras ju pritiskom na onu gore lijevu tiku ili pritiskom na "1"
a ko oces da spremi stisnes "2" ili moras strelicu dolje pa lijevi gumb, dakle ako koristis 1 ili 2 dođe ti na isto jer je razlika u različitoj tipci a ne u većem broju pritiskanja
a i ovo je praktično kada bolje razmislim jer nećeš morati svaki čas prazniti outbox jer nećeš SVE poruke sejvati, ok je ovo
Ma to je jednostavno za sejvati sms-ove koje saljes, ali kako spremiti poruku odmah na memoriju a ne uvijek na sim, pa onda prebacuj stalno itd.
zasto tako skup mobitel, ima tako blesava neka sranja da je to za popizdit
Im great in bed
I can sleep for days
pa poruka se automatski prebaci na telefon ako je sim memorija puna.
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Evo ovo jos nisam stvarno cuo...takvo razmišljanje...
1. Prvo se puni SIM pa onda memorija telefona (Sto se tice SMS poruka)
2. Jos nisam cuo od nijednog covjeka da zeli da mu sim kartica bude prazna a memorija telefona da se puni porukama. Pa za koga cuvas ta mjesta na SIM kartici?!??? Ona ti nemogu posluzit za nista drugo.... DOK ako zelis prebaciti SIM karticu na drugi mob. ujedno prebacujes i sve poruke.
ZAKLJUCAK: Cilj je uvijek prvo popuniti SIM karticu (jer sve poruke prenosis lakše na drugi mob), a kasnije da se puni memorija telefona (ako ides na drugi mob. a ovaj dajes nekom uvijek ces brisat te poruke da drugi ne citaju....
.c c c ...![]()
Zadnji uredio Symbeq : 16-04-2006 u 19:21
[QUOTE=TheRoyalFlash
zasto tako skup mobitel, ima tako blesava neka sranja da je to za popizdit[/QUOTE]
zato kaj u samsungu su uspjeli napraviti retardiran softwer![]()
Tako je, ni ja ne kužim to razmišljanje...Izvorno postao Symbian FAN
Bookmarks