Ako se ne varam, u Osijeku imaju to već pokrenuto.
Pitanje je samo kad će i manji gradovi doći na red, jer na taj način će HT izgubiti dosta prihoda.
Evo c/p s jednog foruma,bas sam sad vani vidio reklamu za xnet ali ne radi web stranica?hmmmm...bas bezveze,al ovo mi se cini OK obzirom na 56K ma blaaaa
Postovani,
Usluga interneta putem kabelske televizije krece 1.9.2003. Infrastruktura za pustanje signala je pripremljena, no zbog tehnickih razloga necemo pustati cijeli Zagreb odjednom, vec kvart po kvart.
Nize mozete naci vise informacija u usluzi. Inace, promet niji nicim ogranicen.
Pozdrav,
Silva Petrovic
DCM kabelska televizija uvodi, po prvi put u Hrvatskoj, uslugu pristupa Internetu putem kabelskog modema - Xnet. Xnet za korisnika znaci 24-satni pristup Internetu putem kabelskog modema velikim brzinama, bez kori?tenja telefonske linije, bez telefonskih impulsa, bez potrebe za spajanjem i iskljucivanjem po fiksnoj mjesecnoj cijeni.
Korisnik Xneta moze postati svatko tko zivi na podrucju unutar mreze DCM-a.
Prikljucenje na Xnet (IZBOR)
1. Jednokratno ? 300kn
2. Na 6 mjesecnih rata ? 420kn
Najam modema (IZBOR)
1. Jednokratnim depozitom ? 300kn
(u slucaju raskida ugovora, prilikom povrata uredaja depozit dobivate nazad) 2. Mjesecnim najamninama ? 30kn tijekom 12 mjeseci
(nepovratno)
Mjesecne pretplate ovisno o odabranom paketu
Downstream / Upstream / Cijena
kb/s kb/s
1. 64 64 140 kn
2. 128 64 225 kn
3. 256 64 349 kn
4. 512 128 650 kn
Navedene cijene su bez PDV-a.
Da aha nit sam mislio da su bez PDV-a.
Matija
Ako se ne varam, u Osijeku imaju to već pokrenuto.
Pitanje je samo kad će i manji gradovi doći na red, jer na taj način će HT izgubiti dosta prihoda.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ne varas se.Sam mi nisu jasne te neke njihove finte.Reklamiraju to po zg-u plakati ovoono,flat rate blabla a web site ne radi heh
Matija
hm...jos da sam u mrezi DCM-a bio bih i sretan![]()
Forumaš godine :)
http://www.xnet.hr je online od danas pa svi pogledajte!
Ak se to TEK sad uvodi u veće gradove,ko zna kad će manja mjesta doći na red.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Sto mislite jel se meni isplati uzet 512k?
Sad imam HTnetovu pretplatu(onu koja ima cijene ko CARNet+79 kn pretplate). Mjesecno na net potrosim 200-300 kn - popust za nocne sate + pdv + pretplata
sve skupa izade opet oko 250-300 kn.
Dakle 256 bi mi se isplatilo, ali taj 512...
Ovo mi je vec puno para, 650+pdv bi bilo previse![]()
UZMI
ima i u splitu...
maraschino - PTICICA
Ako uspijem nagovorit starce, a vjerojatno hocu jer im je vec dop.. :-X dosadilo da im je telefon stalno zauzet, a ionako placaju 300 kn mjesecno, uzet cu 256k, pa cu vam javit jel to valja
Ako mi se svidi, uzimam 512k
Bas super, dobro da nisam uzeo DSL vec, sad bi mi bilo jako zao![]()
Koliko ja znam u Splitu s primaju samo predbilježbe, neki kvartovi su off jer nije razvedena "nova" kablovska... Napeto mi je to i za doma i za u firmi.Poslao: 3aTmr
ima i u splitu...
Manji gradovi će se načekat' jer za sad koliko sam skužio nemaju intresa za razvijanje kabelske gdje nema dobre zarade (a s tim nema ni pristupa netu)...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
do 2007. ce biti pokrivena cijela Hrvatska
Moze mali hint?Poslao: ficho
Sto mislite jel se meni isplati uzet 512k?
Sad imam HTnetovu pretplatu(onu koja ima cijene ko CARNet+79 kn pretplate). Mjesecno na net potrosim 200-300 kn - popust za nocne sate + pdv + pretplata
sve skupa izade opet oko 250-300 kn.
Dakle 256 bi mi se isplatilo, ali taj 512...
Ovo mi je vec puno para, 650+pdv bi bilo previse![]()
Prichekaj INFO na velesajmu,sad che u 11. mjesecu (mislim)...pricha se nekaj okolo da ce HT snizit cijenu DSL-u sto je i za ocekivati. Mozda ukinu prikljucnu pristojbu,mozda limit,ko zna,al pricekaj vjerujem da ce ti se isplatit
![]()
Matija
Da btw. kad smo kod kabla,bio sam sad u travnom na onom kao testiranju Xneta.Dojmovi?Pa ochekivao sam vishe od sobice 4x4 metra s 3 kompa spojena na cable brzinom 512kbps,od toga su 2 bila kao za VIP ekipu,na kojem su se igrale nekakve blesave igrice,znachi jedan kojim smo se mogli koristit mi mali ljudi.Bile su najavljene hostese ovoono...al ih nije bilo,sam neki frajer kojem je strahovito smrdilo iz ustaOK,nakon grchevite borbe nekako sam se uspio dochepati tog jadnog malog kompa s vezom na kako sam reko 512kbps.Veza?hmm..NAJVISE sam uspio uhvatit oko 130kbps(s obzirom da brzina ovisi i o drugoj strani),s tim da varira,baci ga malo na 100,pa 90,pa 120,pa opet 90 i tak nije nekaj fixno,izgleda da su to jos manji problemi koje treba poshtelati.Da,jos kad sam skinuo winmx i pokusao ga instalirat da vidim kak to radi u p2p frajer (taj kome je strahovito smrdilo iz usta)je podivljo baaaaa zbeeelj arghhh da jesi ti normalan nema instalacije ovoono (unatoch tom ispadu winmx je instaliran eheh)..eto tak,nista niste propustili-uglavnom razvija se,i dolazi uskoro sto je najbitnije
![]()
Matija
Da, INFO je od 11.-15. 11. i jedva cekam.
HTdsl me ne zanima jer mi je dosta HT-a.
Meni se VIPairlink jako svida, ali nisam ni gledao cijene jer znam da su pre velike![]()
Bookmarks