moras odspojit kabel, tek se onda vide u mobuIzvorno postao tutlek
![]()
e ovako...spojila sam k750i sa kompom...i htjela sam si prebaciti teme...i prebacila sam u folder "F:\MSSEMC\Media files\theme" medutim,kada hocu na mobu naci te teme nema ih nigdje...jel netko zna di se nalaze??u folderu teme nisu...samo su one 4 koje sam dobila s mobitelom...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
moras odspojit kabel, tek se onda vide u mobuIzvorno postao tutlek
![]()
iPhone 5s 16 GB
modovi...molim vas zatvorite temu...i oprostite...nasla sam...
ugasila sam i upalila mob...pa su bile u tom folderu...
prebacite temu u recycle da ne smeta...
kad sam brzopleta...
oprostite jos jednom...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
hmm. to mi je cudno ja znam staviti teme na to mjesto takoder i onda kada izbacim kabel onda ih vidim... ako ti je kabel ustekan a ti trazis teme neces moci ih vidit jer ti kabel trenutno koristi ovaj mmd karticu ... kad izvadis mobitel ce ti ju koristit... javi dal sam pomogao
da to ti je sa svime isto moras odspojiti kabel...Izvorno postao tutlek
Nema se zašto 'bacat' tema u smeće, možda još nekome bude pomogla...Izvorno postao tutlek
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a kako stvari spremiti na memoriju telefona???
primjetila sam da sve sprema na memory stick...
@whiteboy ok...![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Ovak:Izvorno postao tutlek
Odeš preko izbornika telefon na file koji želiš prebaciti na mob. (a koji je na mem. sticku) pa onda ->
More -> Manage files -> desno s joystickom -> copy to phone ili move to phone.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks