Je li moguće kako namjestiti da se v360 NE puni baterija preko USB-a dok se prčka po njoj u PKToolsima i uopće kad je spojen na komp preko USB-a???
Je li moguće kako namjestiti da se v360 NE puni baterija preko USB-a dok se prčka po njoj u PKToolsima i uopće kad je spojen na komp preko USB-a???
Odvajanjem V+ vodiča -žica crvene boje- ali bi ti kabel mogao ne radit poslije toga (jer USB uređaji,u ovom slučaju USB mobile phone modem,trebaju imat sve 4 žice spojene da rade normalno).
Pričekaj još koji odgovor,možda netko od "naših" unlockera zna više.
radit će samo ništa od flashanja...Izvorno postao sms freak
Šta nije moguće nikako softverski to iskopčat???
Nekim vašim ludim trikom ili slično???
Ja kad ga moram spajat preko kompa onda čekam da mi se baterija dokraja isprazni i tek ga onda spojim i kad završim pustim ga da se napuni do kraja preko USB kabla!!!
Jel se mogu preko BT koristit P2kTools pa bi se taj problem riješio???
ne možeš . . . . . . . .Izvorno postao E&S_maxo
To punjenje preko kabla je meni totalna glupost! Ne vidim svrhu toga, ako imas upaljen komp onda vjerojatno imas i struju pa ga mozes normalno punit... S tim sam bateriju na V3 fino unistio, punila se deset puta po 2min na dan!
da, to se dešava ako puno prčkaš po njemu svaki dan! malo ohladi i nećeš imati takvih problema, mada znam da to nije lako![]()
To i mene muči sa Siemensom, bilo bi dobro da ima neko rješenje!![]()
Onda si kupite bluetooth dongle i instalirajte MOBILedit ili MobTime i baterija će bit pošteđena punjackanja od nekoliko puta dnevno.A kabel ostaje za hakiranje ili ako vam je baterija pri kraju za zamjenski punjač.
@ Ba®t Rastavi ono kućište na konektoru za telefon i precvikaj žicu na pinu br.1,izoliraj,ponovo sastavi i nema više punjenje.A ako imaš kabel sa onom kutijicom na sredini onda ugradi mali prekidač za ručno uključivanje punjenja i problem riješen.Tako sam ja svoj jer mi nije htio radit upgrade sa original softwareom.
TNX za savjet!Izvorno postao sms freak
![]()
Zadnji uredio 8ambuss : 31-03-2006 u 18:32
Ja sam odvojio (precvikao) crvenu žicu na mom usb kablu (oriđiđi od motorole, imao je i onu metalnmu zaštitu) i uopće neće da radi!Jel zna netko možda zašto???
a koje su ti boje ostale žice?Izvorno postao E&S_maxo
ljudi meni nepuni prek usb_a..
kad sam je kupio punilo se je ali nakon nekog vremena vise nepuni.
.sve radim normalno prek kabla i sve sam uspjeo na njoj zmrdat sto se dalo.
neznam zasto nepuni i neznam kak sam uspjeo to ...
prek punjaca je sve ok...
Bookmarks