SUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER!
Po pravilu, ja ću tada imati 1800/600... jer za HBO bi opet isla malo gore brzina... dakle magnifisnt...
imam dual cable
300 kuna za 1800/600 flat... predivno!
SUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER!
Po pravilu, ja ću tada imati 1800/600... jer za HBO bi opet isla malo gore brzina... dakle magnifisnt...
imam dual cable
300 kuna za 1800/600 flat... predivno!
E pa sada ce i T-com povecati svoju brzinu...
Da odrzi konkurentnost!!!
Evo zasto volim zdravu trzisnu utakmicu!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
za zdravu trž utakmicu potrebno je bar 4.
nadam se da ce te-kom povećati svoje pakete. brzina je dovoljna
Tako je. Brzina je sasvim OK s obzirom na pakete.Izvorno postao dj_velja
ma naj bolje da ukine pakete i da pocne naplacivati samo brzinu. onda ce to biti dobra cijena kada pogledamo na ljude vani
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
Jel mi moze netko objasniti kako se koristi taj xcity? Gdje se moze koristiti? Dali uopce radi? Kakva je to xcity mreza? Meni zasad samo na 400kbps
Radi xcity!![]()
![]()
1000kbps!
Super je danas bilo, website-ovi se učitaju za sekund a običan mail bi brže poslao i odnio i isporučio golun pismonoša. Spasio me Gmail inače bi zakasnio s dostavom narudžbi mojim Kinezima
Jel netko probao igrati nesto na netu, meni je ping od zadnjeg podizanja brzina narastao za 150-200![]()
![]()
Ako niste, znali, a očito je, moram reći žalosnui vijest...
Svi korisnici Xneta koji igraju online igre imaju veeelike probleme sa pingom...
Tako i ja imam oko 80 na 1200 kbps što je neprihvatljivo, jer sam na 700 kbps ima ping oko 20-25.
Nažaost, mnogi su im slali poruke i javljeno je da u Subotu od 5 do 6 rade radove... pa će se to možda tada popraviti...
Ma imali su vec radove na mrezi, ali to je smanjilo ping za 40 sto je jako malo kad imas 300. Nekako mi se cini da ce i ovaj puta biti isto.
ima li to u Puli?jer ako ima adio iskon![]()
Ima li ko stranicu od Xnet !!!
Bili su radovi na mrezi i opet nistaU ponedjeljak ponovo slanje poruka...
Isitina, sad su i meni sve zasrali... joooj nazvo sam ih i rekao da ako do kraja mjeseca ne bude onako kako ja hoću, da mogu doći okupiti svoje stvari...
Evo probao sam danas igrat, ping je 20-30 na bf2 sa 64 igraca. Znaci sve opet za 5.![]()
Bookmarks