No dajte ljudi hebemu miša , pa na jednoj temi puno ljudi napisalo kak imaju il su imali 6670 , a sad nitko nis ne odgovara.
Planiram kupiti Nokiu 6670 i sad trazim po netu informaciju kolka je maximalna velicina MMC kartice koju 6670 podrzava? I nadalje me zanima dal jel bolje uzeti 2 X 512 MB ili 1 x GB karticu. Dal ima velike razlike u citanju (vremenu pristupa) kartice, odnosno na naški dal je 1GB sporija od ove 512MB ili je sve jedno?
Hvala unaprijed i pozdrav!!!
No dajte ljudi hebemu miša , pa na jednoj temi puno ljudi napisalo kak imaju il su imali 6670 , a sad nitko nis ne odgovara.
Za 1GB nisam siguran, ali 512MB ti je sasvim dovoljna veličina kartice za 6670.
Po mojim saznanjima, mob može praviti probleme s neodgovarajućim karticama, ali to isprobaš na licu mjesta.
Kako je 6670 u biti ista 7610, pogledaj par postova, o toj se Nokiji dosta na forumu pisalo.
U svoj N6670 imam DV RS MMC 512 Mb i mob je dosta brz. A i slažem sa sa Mobyy da mobitel zna pravit probleme sa karticom velikih kapaciteta. Nekidan sam stavio frendovu od 1gb i mob je bio totalno usporen, tako da ti ne preporučam ništa više od 512mb
Ok , hvala , to me zanimalo , hvala na odgovoru. Onda cu piknuti dvije po 512MB
Pozdrav!!!
Bookmarks