Onda što mislite da je isplativije?
Jel bolji vanjski ili unutrašnji gps reciever?
Onda što mislite da je isplativije?
Jel bolji vanjski ili unutrašnji gps reciever?
(Onaj koji Zna Znanje=No Pain No Game)
isplativije je n93 i gps,a praktičnije n95.
pricekat kad padne cijena n95 onda to kupit..
Pa prije bih uzeo N95, ali tek kad cijena padne!!
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 15-04-2007 u 14:59
N95 definitivno.manje dimenzije su dovoljan razlog.
ja dajem glas za N95
n95 definitivno
Neka padne cijena n95 pa uzimamo![]()
Ja sam ti korisnik nokie n95 i svakako ti preporucujem da ga kupis.
...bilo bi poželjno da se u temi izjasne forumaši koji koriste GPS, jer koliko vidim iz prvog posta - autoru je bitan GPS te ga zanima da li je bolji unutarnji il vanjski, tj. bluetooth GPS reciever...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ako mu je toliko bitan GPS onda i nema smisla uzimati N95, nece moci koristiti druge programe nego samo onaj od Nokije, a jeftinije lijepo N93 i vanjski GPS
U pravu ste bitan mi je gps,zato i namjeravam kupiti nešto od ova dva mobitela do kraja godine..interesira me kod vanjskog gps-a kolika može biti udaljenost gps-a od mobitela,ono da mi nebudu zauzete obe ruke,nego gps-bt u holsteru za pojasom a moby u ruci.
Dosad nisam imao prilike susresti se s gps-om za mobitele pa me interesira jel se to može koristiti bez karata,ono da mi pokazuje zemljopisnu širinu i dužinu.Isto tako ono ja označim svoj položaj i odmaknem se njekoliko kilometara i označim drugi položaj,oče li mi pokazati na ekranu te dvi točke i međusobne udaljenosti i oče li me navoditi na jednu od tih točaka ako se krečem prema njoj,pokazat kompas.
Jel moguče sam napraviti kartu i ubaciti je u mobitel jer se dade kupiti priko internete karte od 1:20000 i preciznije....
ZAHVALJUJEM![]()
(Onaj koji Zna Znanje=No Pain No Game)
Bookmarks