Može li netko reći kako provaliti u neku web stranicu stvarno je važno?
Postoji li neki program za to? Tražio sam na google ali nisam naša.
Ima li ko bar prijedlog kako da tražim u google-u?
Može li netko reći kako provaliti u neku web stranicu stvarno je važno?
Postoji li neki program za to? Tražio sam na google ali nisam naša.
Ima li ko bar prijedlog kako da tražim u google-u?
e da je bar tako lako, ukucat u google, nac program i upast nede...
Ali nije ti to tako jednostavno koliko mislis i zavisi ti de ces upadat, a ako te zanima dat cu ti ja site na kojem imas tutoriale.
ajde please daj.
Valjda će ti tak nešt pomoćIzvorno postao Bronth
![]()
There are no shortcuts in evolution.
Izvorno postao nix1001
Što će meni to, to je za tražit programe i druge fileove a ne za ulaženje u neke stranice.
Ako se može oćeš objasnit?
Pa ovisno o kakvoj je stranici rijech??
Program neki za to kolko ja znam ne postoji, tak da ti badava to trazit.
Pravi nacin kak to napravit mislim da tu nitko neznaza to moras biti fest tehnicki potkovan da bi znao upast na neciju stranicu
Najjednostavniji nacini ti je na neki nacin saznat username i password od webmastera pa se ulogiras ko on i onda radis sto zelis![]()
Evo ti jedan primjer:
http://www.vtszg.hr/forum/showthread.php?t=4789
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Izvorno postao Smrt
Ovo je jako ludo ali je problem što nitko za to nezna ni user name ni password, a tamo su neki izvrjeđani(ne ja), što se meni niti malo ne sviđa pa želim izbrisati.
To ti je kao da tražiš da ti netko da ključ koji otključava sve aute i da ti onda ulaziš u kojeg hoćeš i da pospremaš pretinac za rukavice, a ne bi bilo loše ni usisat tapete ako su prašnjavi. Onda ispraznit pepeljare, poneseš alat, pa da usput žrtvi promjeniš ulje............E da, i da te još policija ne uhapsi.......![]()
Bookmarks