Ne mogu povezati mobilni sa kompom kod kuce ( nedavno sam kupio komp, instalirao win XP sa service pack 2, sve novo i sve radi ), dok na poslu se spaja bez problema !
Ima li ikakve veze sto sam prvo spoio mobilni na komp na poslu, pa tek kasnije na drugi racunar kod kuce.
Fora je u sledecem, na poslu kad instaliram pc suite i kad spajam mobilni prvi put, komp prepzna mobilni i pc suite na mobilni instalira neku podrsku za sinhronizaciju i sms i sl. i sve radi u najboljem redu. Dok kuci takodje prepozna mobilni i javi da je novi hardver prepoznat, cak kad spojim mob i komp, racunar ga prepozna, ali ne mogu pokrenuti nijednu aplikaciju nokia suite-a, samo javlja da ne moze da udje u tel. dok mi je ikonica na task baru kao da su spojeni kao i na mobilnom.
Reinstalirao sam sve nekoliko puta, i na sve nacine i opet isto. Jedina razlika je sto mi jedan racunar u mob instalira neke aplikacije pri spajanju a drugi ne, jedino jos preostaje da formatiram mob i probam onda, to mi je zadnje solucija !
Da li je moguce da mi fali nesto na drugom racunaru i sta bi moglo biti ?
Sorry se na malo duzem postu.

Odgovori uz citat
[/IMG]

Bookmarks