ja bi rekao njoka 3250
Dajte mi svoja mišljenja. Koji vam se Symbian mob. najviše sviđa. Dakle gleda se dizajn, kompaktnost, ali i mogućnosti.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja bi rekao njoka 3250
Meni se najviše sviđa N80
neželim da ispadne kako ovo govorim jel ga posjedujem ali 6630,sa ovom bjelom maskom
također kako Dark kaže, N80 ali neznam jel to van kategorije jel mobitel još nije dostupan
symbian <-> dizajn meni bas i neide zajedno, ali N80 jedan od ljepsih. mozda jos i samsung d730...
mislim 3250
Pa...ja imam dva favorita:
1. Nokia N80
2. SE P990 (ali u izvedbi bez flip tipkovnice, dakle recimo to PDA izvedba)
Nazalost niti jedan od aparata jos nije na trzistu (malo sam isprad vremena) pa ne znam racuna li se to, kako i Sodom kaze, u konkurenciju.
Uostalom ovo je vrlo individualno i subjektivno, ali...De gustibus non disputandum est...pa tako svatko nesto...
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Za sada oni u dolasku: N80 i N3250.
Sendo X & Sendo X2 - bez konkurencije...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Neka, neka, traže se osobna mišljenja, ukusi su različiti i to poštujem.
BTW P990 ne svrstavam u ovu kategoriju čisto zbog touch-screena (UIQ), što ga automatski čini podložnijim vanjskim utjecajima od onih sa 'debelim staklom'...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nemojte past na guzicu kad čujete šta ja mislim. Po mom mišljenju najlješe ikad dizajnirani symbian mob je 6600.
A ako se radi o novijim modelima, onda definitivno N80.
Istina Mile, meni se isto 6600 najviše sviđala...
meni vjerojatno 7610, ali za niti jedan symbian nebi rekao da je lijep previse
Istina, ne možeš imat i ovce i novce.
eto meni se sviđa 7610 najviše dizajnom, također lijep mi je moj sadašnji mob 6260.
a što se tiče mogućnosti ova dva se baš ne mogu mjerit sa novim mašinama tako da ću se i ja odlučiti za ovaj 3250
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Nije zato što ga posjedujem
nego nekako taj pomalo jajasti oblik mi naprosto leži u ruci (6600),
istina trebalo je malo privikavanja poslije SE T630
ali čovjek se navikne brzo.
Po funkcionalnosti mi je fantastičan
jer sve 60 App mi je prihvatio bez problema
(opet neke se kose ali ništa što se nemože popraviti brzo)
A što se tiće novijih symbian uređaja
zanima me nešto skromniji E60
jer oblikom je kao SE T630 a posjeduje OS v9.1.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Meni definitivno 7610 i dolazeci N71...
SKR. je SKR. za SKR.
meni je N 71 najljepša a i ljepotom i dizajnom mi ne zaostaje N 90 (moj stroj) jedino bi bilo dobro da je nekoliko brojeva manja![]()
6600
N70
N80
Meni su najlipši SX1 i 6630.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
meni fora izgleda Nokia 7610 jer je neobičnog dizajna, a od novih modela mi se sviđaju Nokia N80 i Samsung SGH-D720
Don't take life too seriously, you won't get out alive.
6670 i n70 definitivno naj naj
SX1, definitivno po meni, nema niti jedan da mu je blizu, mocan, fin i neobican, ovo druge vecina vec vidjeno
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Bookmarks