Ha ha. S obzirom na uvjete na pretplatama, trebali bi mi dati 3000 a ne 300 kuna za novog pretplatnika![]()
Dovedite do 5 novih Vip korisnika i ostvarite do 1500 kn bonusa.
Nakon što Vip korisnik kojeg ste doveli aktivira svoj novi Vipme ili pretplatnički račun, u roku od 48 sati treba poslati besplatnu SMS poruku s Vašim brojem, tj. brojem postojećeg Vip korisnika koji ga je doveo u Vip, na broj 771. SMS poruka treba biti formata 091xxxxxxx.
Za dovođenje novog Vipme korisnika, i Vi i dovedeni korisnik primit ćete po 120 kn, a za dovođenje novog Vip pretplatnika po 300 kn.
Ukupan bonus ostvaren tijekom promocije dodjeljivat će Vam se na mjesečnoj bazi, tijekom 12 mjeseci, počevši nakon završetka promotivnog perioda.
Ukoliko ste Vipme korisnik, bonus će Vam se mjesečno pridodavati na Vipme račun, a ako ste Vip pretplatnik ostvarivat ćete ga kao popust na mjesečni račun.
Novi i postojeći Vipme korisnici koji se tijekom promotivnog perioda prijave u promociju ostvarit će bonus samo ukoliko su registrirani.
Promotivna ponuda traje od 3.travnja do 31.svibnja 2006.
izvor&uvjeti: http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9072969&idnews=332628
Ha ha. S obzirom na uvjete na pretplatama, trebali bi mi dati 3000 a ne 300 kuna za novog pretplatnika![]()
[QUOTE=jay]Dovedite do 5 novih Vip korisnika i ostvarite do 1500 kn bonusa.
Nakon što Vip korisnik kojeg ste doveli aktivira svoj novi Vipme ili pretplatnički račun, u roku od 48 sati treba poslati besplatnu SMS poruku s Vašim brojem, tj. brojem postojećeg Vip korisnika koji ga je doveo u Vip, na broj 771. SMS poruka treba biti formata 091xxxxxxx.
Za dovođenje novog Vipme korisnika, i Vi i dovedeni korisnik primit ćete po 120 kn, a za dovođenje novog Vip pretplatnika po 300 kn.
Ukupan bonus ostvaren tijekom promocije dodjeljivat će Vam se na mjesečnoj bazi, tijekom 12 mjeseci, počevši nakon završetka promotivnog perioda.
Ukoliko ste Vipme korisnik, bonus će Vam se mjesečno pridodavati na Vipme račun, a ako ste Vip pretplatnik ostvarivat ćete ga kao popust na mjesečni račun.
Novi i postojeći Vipme korisnici koji se tijekom promotivnog perioda prijave u promociju ostvarit će bonus samo ukoliko su registrirani.
Promotivna ponuda traje od 3.travnja do 31.svibnja 2006.
izvor&uvjeti: http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9072969&idnews=332628[/QUOT
E]
O BOZE...PA ONI U VIPU MISLE DA SMO MI BUDALETINE....DA IZA SVAKO UGLA STOJI BUDALA KOJA CE ICI NA PRETPLATU OD 300 KUNA...
TREBALI BI ZA TAKVU BUDALU KOJA TRAZI TAKVOG NAIVCA PLATITI NAJMANJE 2000 KUNA
A one 3 Nokie su pretpotopni modeli (osim možda onog zadnjeg s UMTS-om) ...
Nije ovo za mene ...
divno..10 kuna mjesecno pa malo je smijesno i priglupo...ajd da daju odmah ok al ovako je ocito da je to ocajnicki pokusaj zadrzavanja korisnika
Smijesno, stvarno misle da je nacija glupa i jadna. Aj da daju odmah pare na racun. Ali svaki proizvod ima svog kupca.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Ne misle. Oni to znaju, zato i puštaju ovakve ponude.Izvorno postao xianfu
![]()
a slušajte bolje s 10/25 kn nego ništa zar nerecimo ako imate vipme i uzmete još jednu pretplatu (recimo start 0 vam je 50+12,5kn) to vam je 50kn mjesečno bonusa. Dobra stvar je što nemorate ugovarati na 12 mjeseci pretplatu nego samo 3 mjeseca minimalnog korištenja.
Gle, nije bolje... Ako ćemo stalno se miriti sa takvim kretenskim "akcijama" koje samo njima pogoduju, onda nikada nećemo dobiti ono što je vani već ustaljena i normalna stvar...Izvorno postao jay
pa evo, ja imam pretpaltu i istekla mi je,,sad cu ukiniti taj broj uzet ponovo pretplatu i postat novi korisnik i prijavit se s nekog od svojih vipme brojeva i dobit 300kn na oba broja... je to malo..ali bolje ista nego nista..to je istina..
i tako i tako sam namjeravao uzet ponovo pretplatu jer ju trebam za 0kn..tajk da mi je ovo dobro doslo.
ovo je stvarno... j a d n o! ma TKO to PUŠI da mi je znati?? tko su ti ljudi koji sad trče u vip i dovlače korisnike... ma to je sr*. ja mislim da im se ova akcije baš neće pokazati profitabilnom. više će potrošiti na marketing nego što će zaraditi od novih korisnika...
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
ovo je nagluplja akcija ikada .
Nije ni tako loša jer su brojevi vip po 40 kn.Aktiviraš si par komada i cijelu godinu ti nešto stiže.:bunny:
čekaj... poludio si potpuno???!!!prodo bi se za bijednih 10kn??!!
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
joj.. mene nemogu nikakve akcije vipa nagovorit da predjem ponovo na njih. no way. glupa akcija al briga njih, znaju da im se isplati, ljudi puse
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Nema ti tu prodaje.To ti je ekonomija!!!:bunny:
aktivacija kartice se vrsi prvim pozivom jer tako? jer imam jednu koju mjesecima ne koristim a nisam je registrirao , steta kaj se ne moze nekaj smuljati
Vrijedi li Nokia 6280 tih cca 1800 kn na pretplatu uz ugovor od 12 mjeseci ?
Nije ovo za mene ...
ne , zbog uvjeta pretplate -.
Potpisujem. Daju ti mob u pola cijene, ali te onda s pretplatom dobro ogule, jer trošiš i na ono što ne trebaš.
Bit ovih akcija je da ljudi povećaju potrošnju i operater je uvijek u plusu.
ma naravno, pa to je ekonomija , i reklama, ljudi padaju na sve što im se nudi, ne misleći o tome dal im to treba, i dal im se isplati, samo nek je izreklamirano, da vidiš kako se prodaje...... a sad, o kvaliteti vrlo malo ljudi razmišlja...... svima nam je jasno da kvaliteta i kvantiteta, danas ne idu zajedno, bez obzira na sve.....
mislim da bi vi trebali posjetiti OVU stranicu
akcija nije namjenjena vjerojatno za korisnike koji misle nadoplacivati 35 mjesecno ili trositi 20 kuna mjesecno )
dobar grah daleko se čuje
Bravo...Izvorno postao KaKaV NeReD
Ostao sam bez riječi! Postoje ljudi kojima su ovakva prepucavanja oko mobitela luksuz koji si ne mogu priuštiti.
Ostao sam posramljen.
Ček,kolko' taj mobitel dođe u maloprodaji, a koliko na crno?Izvorno postao Drug Mile
Ako uzmeš tarifu start plaćaš mjesečno 50 kuna koju koristiš unutar mreže i, jasno, 12.50 kn toliko hvaljene () radijske naknade! Meni ne izgleda tak jako loše...
Nije ovo za mene ...
cijena mu je oko 3200kn u trgovini.
Bookmarks