HTC Next Generation:
![]()
nisam znao gdje da stavim topic, ali pošto ima veze sa smartphonovima onda je valjda ok...
dakle zanima me najmanji candy-bar smartphone koji je dostupan na tržištu (svejedno crnom ili bijelom), tj. mob koji ima OS, svejedno symbian ili windows?
...manje je više...
HTC Next Generation:
![]()
"Captain, could I play some jazz?"
"Make it soul, No. 1"
Koji Je To Mob
Kaj je najbolje, meni uopće ne izgledao kao mobitel, već kao neki ručni sat sa GPS-om...
Bom Chicka WahWah
Za Symbian nisam siguran, ali za WM je 'vako:
Motorola Q je prilicno tanka, ali je siroka
Qtek 8310 nije bas velik![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Zaboravio si spomenuti i palm OS.. i to je OS za smartphoneove (treo 650 najprodavaniji je smartphone na svijetu)....:-)
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Jel sam ti spominjao da ne volim palmIzvorno postao speedcats
![]()
![]()
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
da i meni se čini nekak da je 8310 najmanji... ok fala, po meni se može ovaj topic i obrisat![]()
...manje je više...
Izvorno postao rospaya
Tebi nije upućeno, uvjek se javljaš iako se ne odnosi na tebe... Ni ja ne volim PPC pa to uvijek ne spominjem...
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
nokia 7610, jedna od tanjih..19mm
Palm je mrtav za mene, a i vecinu korisnika pametnih telefona u ovom dijelu svijeta. Bilo bi dobro da stavis "najprodavaniji smartphone u Americi" (ili gdje je vec), a ne u svijetu, jer kod nas to definitivno nije!Izvorno postao speedcats
![]()
"Captain, could I play some jazz?"
"Make it soul, No. 1"
Izvorno postao SlaWeX
Mislim da smo i mi dio svijeta, jer je po statistici najprodavaniji u cijelom svijetu, u Europi ne, ali Amerika diže statistiku.....
I mrtav je jer nema ozbiljnijih dobavljaća...
Bookmarks