Ili, isto tako jednostavno, pozivom Službe za korisnike... kao što sam ja to učinio. Samo za one koji to možda ne znaju, promjena se počinje računati, odnosno stupa na snagu od 1. u mjesecu...
Privatni T-Mobile pretplatnici mogu svoj tarifni model ili paket najjednostavnije promijeniti putem Web portala Moj T-Mobile odabirom linka Promjena tarife u lijevom meniju...
Eto, štedi vrijeme šetanja do T-centra.
Ili, isto tako jednostavno, pozivom Službe za korisnike... kao što sam ja to učinio. Samo za one koji to možda ne znaju, promjena se počinje računati, odnosno stupa na snagu od 1. u mjesecu...
posto nemam tu pretplatu pretpostavljam da neki susav zastite ima?? sta se trazi prilikom promijene puk?? neka tajna sifra??
Ako nemaš PUK, onda ime, prezime, adresa na koju stiže mjesečni račun, ali ti svejedno za nekoliko dana pošalju u pismenom obliku da si zatražio promjenu tarife. Ako to netko napravi umjesto tebe kojim slučajem, onda kad dobiješ pismo, javiš se ponovno Službi i poništiš zahtjev...
Zna li netko mora li se još uvijek nakon promjene tarife biti 4 mjeseca na toj tarifi pa je tek onda moguće vratiti se na staru? Ja imam tarifu 150, htio bih jedan mjesec isprobati tarifu 300, ali onda se ponovno vratiti na 150.
U tom slučaju mislim da možeš...
ako si pod ugovorom onda ne možeš samo tako šaltati tarifeIzvorno postao Fras84
Nakon 4. plaćenog računa, možeš se spustiti na nižu tarifu, ali ne na bilo koju. Ako, recimo, imaš ugovor od 12 mjeseci na Tarifi 300, nakon četvrtog plaćenog računa, možeš se prebaciti na Tarifu 150, ali ne i na Tarifu 60...
evo ovako: ja sam 7.5.2005. uzeo mobitel uz pretplatu na 2 godine u tarifi 60. bio sam možda dva mjeseca na njoj i onda se prebacio na 150. sad sam već 10 mjeseci na 150 i htio bih prijeći na 300 - čisto da vidim hoću li trošiti više od 300 kuna. ali ne bih prelazio ako je uvjet da ostanem bar 4 mjeseca, tj. do 4. plaćenog računa na tarifi 300. rekao sam, probao bih na jedan mjesec (možda duže) pa ako mi ne odgovara, da se mogu vratiti na 150.
ako uzmeš uređaj uz tarifu 150, čisto sumnjam da možeš prijeći na nižu tarifu nakon 4. plaćenog računa, isto kao i ako si uzeo tarifu 300 na 12 mjeseci pa da nakon 4. mjeseca možeš prijeći na 150. ne znam koliko bi im se to isplatilo.Izvorno postao frish-KI
Zadnji uredio Inovator : 31-03-2006 u 22:17
nakon prvog računa možeš prijeći na veću tarifu ali tek nakon četiri na nižu
abdbda
Bookmarks